Geo­­suunnittelu

Geosuunnittelu luo kirjaimellisesti infrarakentamisenperustan. Maa- ja kallioperän ominaisuudet on hyvä tunnistaa jo hankkeiden alkuvaiheissa, ja ymmärrystä maaperästä täydennetään eri suunnitteluvaiheissa tutkimuksin ja laskelmin.

Tuotamme laajalla geotekniikan, kalliotekniikan ja geologian osaamisellamme kustannustehokkaita suunnitelmia esisuunnittelusta aina työnaikaiseen suunnitteluun asti. Tiehankkeiden geosuunnittelun lisäksi tarjoamme vahvaa osaamista katu- ja kunnallisteknisiin hankkeisiin, joissa tiivis kaupunkiympäristö asettaa geosuunnittelulle erityyppisiä haasteita kuin perinteinen tiemaailma.

Olemme viime vuosina vahvistaneet osaamistamme myös ratahankkeissa, joissa lähtökohdat suunnittelulle ovat monesti hyvin erilaisia kuin muussa infrassa. Kaivosinfran suunnittelussa meillä on usean vuoden kokemus jäte- ja läjitysalueiden suunnittelusta aina allasrakenteiden ja peittorakenteiden geotekniseen suunnitteluun asti.

Perinteisen geoteknisen suunnittelun lisäksi meillä on vahvaa osaamista myös uusiomateriaalien hyödyntämiseen infrarakentamisessa ja tarjoammekin asiakkaillemme asiantuntemusta vähähiilisempiin ratkaisuihin.

Tarjoamme palveluitamme Väylävirastolle, ELY-keskuksille, kunnille sekä yksityisille yrityksille.

Tutustu referensseihimme

Vt 4 Kirri-Tikkakoski-moottoritie tuo turvallisuutta ja sujuvuutta

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie lisää liikenteen sujuvuutta ja asuinympäristön viihtyisyyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Antti Ikonen

Yksikön päällikkö

+358 40 835 7023

antti.ikonen@destia.fi

Pekka Koivula

Yksikön johtaja

Suunnittelupalvelut

+358 40 742 0470

pekka.koivula@destia.fi