Sähkö­ajoneuvojen lataus

Huomisen infra mahdollistaa ympäristöystävällisen liikkumisen

Liikenne sähköistyy kovaa vauhtia ja yhä useammin niin kuluttaja kuin ammatikseen ajava päätyy valitsemaan alleen sähköisen ajoneuvon. Sähköajoneuvojen latauksesta tuleekin koko ajan merkittävämpi osa liikenteen infrastruktuuria.

Meillä Destialla on infran tajua, jolla rakennamme huomisen infraa. Haluamme tehdä yritysten, ammattiliikenteen ja julkisen sektorin sähköistyksestä mahdollisimman helppoa sähköajoneuvojen lataamisen osalta. Tarjontaamme kuuluu AC- ja DC-latauslaitteet sekä lataamiseen tarvittava sähköinfrastruktuuri muuntamosta lähtien. Meillä on koko Suomen kattava huolto- ja ylläpitoverkosto, joten hoidamme laajemmatkin latausverkostot tehokkaasti ja tasalaatuisesti ympäri vuoden.

Palvelukokonaisuudet räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken kattavaa kokonaisratkaisua tai eri osa-alueita kokonaisuudesta. Kertainvestoinnin lisäksi meiltä on mahdollisuus hankkia järjestelmiä myös leasing-ratkaisulla tai palveluna.

Sähkölatausta kokonaisratkaisuna tai yksittäisinä osina

1. Latauskonsultointi ja sijoitussuunnittelu

Sijoitussuunnittelussa arvioimme optimaalisen paikan latausjärjestelmälle.

2. Kohdekatselmus / esiselvitys

Selvitämme nykyisen sähköinfrastruktuurin tilan ja arvioimme mahdollisuudet sähköajoneuvojen lataamiseen. Katselmuksen perusteella teemme budjettitarjouksen.

3. Suunnittelu

Mitoitamme latausjärjestelmän esiselvityksen tulosten perusteella. Jos nykyinen sähköjärjestelmä ei mahdollista sähköajoneuvojen latausta, teemme ehdotuksen sähköjärjestelmän muutoksista.

4. Rakentaminen ja käyttöönotto

Teemme suunnitellut muutokset sähköjärjestelmään ja rakennamme kaapelireitit ja kaapeloinnin. Asennamme latauslaitteet ja teemme käyttöönoton, minkä jälkeen järjestelmän käyttö testataan ja luovutamme sen käyttöön.

5. Projektinjohto

Hoidamme latausjärjestelmän rakentamisen projektinhallinnan laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti.

6. Ylläpito ja huolto

Ylläpidämme ja huollamme laitteita sopimuksen mukaan. Tarjoamme esimerkiksi ympärivuorokautisen asiakaspalvelun, laitteiden vuosihuollot ja vikakorjaukset vasteaikojen mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Ota yhteyttä!

Jere Jokinen

Yksikön päällikkö

Sähkölataaminen

+358 50 430 5849

jere.jokinen@destia.fi

Keijo Hietanen

Tuotantopäällikkö

Sähkölataaminen

keijo.hietanen@destia.fi

Veikko Karvonen

Myynti- ja tuotepäällikkö

Sähkölataaminen

+358 40 170 4486

veikko.karvonen@destia.fi