Opiskelijat

Hei sinä, tuleva infra-alan ammattilainen!

Haluaisitko olla mukana rakentamassa infraa ihmisille?

Meillä työskentelee vuosittain jopa 300 harjoittelijaa ja työssäoppijaa eri työtehtävissä. Valtaosa harjoittelijoista on työkaverinamme kesäkuukausien ajan, mutta harjoittelujaksoja on mahdollista tehdä ympäri vuoden. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia opinnäytetyön tekemiseen.

Toivomme, että harjoittelusi jälkeen olet vahvistanut osaamistasi ja ammattitaitosi monipuolisesti infra-alan tehtävissä. Haluamme sinun jäävän meille myös harjoittelusi jälkeen, ja meillä onkin kattavasti urapolkuja tarjolla esimerkiksi projektinjohto-, asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin. Osana kansainvälistä Colas-konsernia edistämme lisäksi jatkuvasti kansainvälisiä urapolkumahdollisuuksia – myös jo harjoitteluaikana!

Kesäharjoittelu

Tarjoamme vuosittain lähes 300 harjoittelupaikkaa, joista valtaosa on avoinna kesäkaudelle. Meillä voit tehdä niin haalari- kuin työnjohtoharjoittelun, ja työllistämme mielellään oma-aloitteisia ja osaavia harjoittelijoita myös vuoden ympäri opiskelun ohelle.

Opinnäytetyön tekeminen

Harjoittelu on hyvä mahdollisuus tutustua työhömme, ja tarjoamme usein mahdollisuuksia opinnäytetyön tekemiselle harjoittelun jatkumona. Opinnäytetyön aiheet nousevat usein arjen työssä havaituista tutkittavista tai kehitettävistä osa-alueista.

Tulevaisuuden näkymät

Toivomme, että harjoittelijamme viihtyvät meillä pitkään jo opiskelujen aikana ja myös valmistumisen jälkeen. Suomen suurimpana infra-alan yrityksenä tarjoamme laajasti ura-, koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia eri työtehtävissä, liiketoiminnan osa-alueilla sekä kansainvälisesti Colasin kanssa. Tuemme jokaisen yksilöllisiä toiveita ja tavoitteita sekä jatkuvaa oppimista.

Aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa

Teemme aktiivista yhteistyötä infran koulutusalojen korkeakoulujen ja toisen asteen ammatillisten oppilaitosten sekä ainejärjestöjen ja kiltojen kanssa.

Oppilaitosyhteistyöllä haluamme edistää muun muassa tunnettuuttamme opiskelijoiden keskuudessa, keskustella ammatillisista kehittymis- ja uramahdollisuuksista, osallistua koulutukseen ja opetukseen, tarjota työmaavierailuja ja excursioita projekteillamme, osallistua opiskelijoiden innovaatioprojekteihin sekä varmistaa destialaisten jatkuvat oppimis- ja kehittymismahdollisuudet.

Meitä destialaisia voikin bongata valtakunnallisesti oppilaitoksissa, muun muassa Aalto-yliopiston, Metropolian, Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun sekä Lapin ammattikorkeakoulun tilaisuuksissa, kursseilla sekä digitaalisissa kanavissa.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan toimistolla ja työmaalla

Destialla panostetaan aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen.

Työnjohtoharjoittelu tarjoaa käytännön kokemusta

Destiassa insinöörioppilaana työskennellyt Sami Hämäläinen kertoo Hämeenkyrönväylän urakasta, jossa myös harjoittelijoilla on iso rooli.

Destia tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä

Työpäällikkö Ville Mäki-Lohiluoma haastattelussa

Uusien toimintatapojen kehittäminen tekee työstä mielekästä

Paavo Jääskeläinen toimii Destiassa kalliosuunnittelijana.

Kunnossapidossa ei kuljeta kellokortti kaulassa

Tomi Ruotsalainen on ollut Destia Raililla jo toista kymmentä vuotta hitsaushommissa.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin harjoittelupaikkoihin!

Etsimme läpi vuoden mukaan joukkoomme oppimiskykyisiä harjoittelijoita, joita voimme auttaa kasvamaan alan ammattilaisiksi.