Opiskelijat

Hei sinä, tuleva infra-alan ammattilainen!

Haluaisitko olla mukana rakentamassa huomisen infraa? Voittava joukkueemme tarvitsee eri alojen osaajia nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä voit aloittaa esimerkiksi harjoittelijana tai opinnäytetyöntekijänä. Saat alusta alkaen luottamusta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Harjoittelusi jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituiseen työsuhteeseen.

Saat tukea asiantuntijoilta

Rakennamme urapolkusi osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Asiantuntijoidemme valmentavalla mentoroinnilla pidämme huolta, että saavutamme yhteiset tavoitteemme.

Tulevaisuuden näkymät

Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti ja myös me organisaationa uudistumme koko ajan.  Olemme ratkaisujemme avulla mukana luomassa moderneja, globaalisti kilpailukykyisiä yhteisöjä, teollisuutta, elinkeinoa ja ekosysteemejä ympäri pohjolan. Sinä voit olla mukana luomassa uutta ja ratkomassa infra-alan merkittävimpiä haasteita joko Suomessa tai kansainvälisessä ympäristössä.

Voit tehdä meillä opinnäytetyösi

Opinnäytetyöntekijänä teet tutkintoosi liittyvän lopputyön osana Destian projektia. Pääset tärkeään rooliin vaikuttamaan projektin onnistumiseen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, tämä saattaa olla etsimäsi tilaisuus päästä mukaan huippuluokan kansainväliseen organisaatioon.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan toimistolla ja työmaalla

Destialla panostetaan aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen.

Työnjohtoharjoittelu tarjoaa käytännön kokemusta

Destiassa insinöörioppilaana työskennellyt Sami Hämäläinen kertoo Hämeenkyrönväylän urakasta, jossa myös harjoittelijoilla on iso rooli.

Destia tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä

Työpäällikkö Ville Mäki-Lohiluoma haastattelussa

Uusien toimintatapojen kehittäminen tekee työstä mielekästä

Paavo Jääskeläinen toimii Destiassa kalliosuunnittelijana.

Kunnossapidossa ei kuljeta kellokortti kaulassa

Tomi Ruotsalainen on ollut Destia Raililla jo toista kymmentä vuotta hitsaushommissa.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Petra Hautala

Junior HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin harjoittelupaikkoihin!

Etsimme läpi vuoden mukaan joukkoomme oppimiskykyisiä harjoittelijoita, joita voimme auttaa kasvamaan alan ammattilaisiksi.