Ura Destiassa

Infraa ja työtä ihmisille

Tiesitkö, että olemme Suomen suurin infra-alan yhtiö ja työskentelemme koko infran elinkaaren tehtävissä suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon? Lisäksi olemme osa kansainvälistä Colas-konsernia, joka on maailman johtavia liikenneinfrastruktuurin rakentajia ja kunnossapitäjiä. Työkavereita meillä on yli 50 maassa, ja edistämme jatkuvasti myös kansainvälisiä urapolkumahdollisuuksia henkilöstöllemme. Tutustu työpaikkoihimme ja liity mukaan voittavaan joukkueeseemme!

Työmaalle?

Kiinnostaako sinua työ monipuolisten projektien parissa joko työskennellen tai projekteja johtaen? Työmaillamme on mahdollisuuksia monipuolisesti esihenkilöille, työnjohto-osaajille ja rakennusalan ammattilaisille!

Toimistolle?

Oletko valmiina suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviimme? Meillä työskentelee asiantuntijoina niin infra-alan kuin muidenkin alojen ammattilaisia esimerkiksi suunnittelu- ja konsernipalvelujen tehtävissä. Suunnittelupalvelumme työllistävät osaajia mm. yksittäisiin projekteihin tai laajempiin Suunnittele ja toteuta -hankkeisiin.

Harjoittelijaksi?

Oletko urasi alkuvaiheessa? Tule meille kasvamaan isompiin saappaisiin! Meillä kasvat tavoittelemaasi rooliin asiantuntijoidemme valmentavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä.

Haluaisitko tietää meistä lisää?

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan urapolkuusi sekä ammatillisen osaamisesi kehittymiseen. Panostamme ihmisten johtamiseen, ja meille on tärkeää olla vastuullinen työnantaja. Tarjoamme hyvinvointia tukevia etuja ja kannustamme destialaisia työn ja vapaa-ajan tasapainoon.

Kokeile peliä ja testaa tietosi Destiasta!

Tutustu tuleviin kollegoihisi!

Taina Tuhkanen: ”Maanlaajuinen toimija tarjoaa etenemismahdollisuuksia”

Taina Tuhkanen toimii myyntipäällikkönä Destian kiviainesyksikössä Keski-Suomen alueella.

Olli Korhonen: ”Parasta työssäni on tiimien kanssa yhdessä toimiminen”

Olli Korhosen kiinnostus räjäytystekniikkaan syttyi jo kouluaikoina.

Ville-Veikko Vitri: ”Täällä annetaan mahdollisuus näyttää omat kykynsä”

Ville-Veikko Vitri toimii Destiassa työmaapäällikkönä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin työpaikkoihin!

Etsimme jatkuvasti uusia destialaisia erilaisiin rooleihin infran suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon sekä erilaisiin tukitoimintoihin.