Avoimet työpaikat

Oletko sinä tuleva destialainen?

Etsimme jatkuvasti osaajia, jotka haluavat sitoutua yhteisiin arvoihimme rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla. Hakeminen meille on helppoa – jätä CV:si ja yhteystietosi tai liitä hakemukseen suoraan ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Olisi hienoa kuulla lisäksi vapaamuotoisesti, miksi Destia ja kyseinen tehtävä olisi mieluinen askel urallasi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti rekrytoijien sekä rekrytoivien esihenkilöiden toimesta. Tietosuojasyistä käsittelemme ainoastaan hakulomakkeen kautta tulleita hakemuksia. Huomioithan myös, että emme vastaanota avoimia hakemuksia.

Hakuprosessimme etenee tyypillisesti tapaamiseen esihenkilön kanssa, ja toisinaan saatamme hyödyntää esimerkiksi video- tai kollegahaastattelua tutustuaksemme sinuun mahdollisimman paljon jo rekrytointiprosessin aikana. Toivomme, että hakuprosessimme on sinulle positiivinen kokemus, ja muistathan, että rekrytointi on molemminpuolinen valintatilanne.

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä rekrytointiimme, mikäli jokin rekrytoinnissamme askarruttaa sinua!

Työmaalle?

Kiinnostaako sinua työ monipuolisten projektien parissa joko työskennellen tai projekteja johtaen? Työmaillamme on mahdollisuuksia monipuolisesti esihenkilöille, työnjohto-osaajille ja rakennusalan ammattilaisille!

Toimistolle?

Oletko valmiina suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviimme? Meillä työskentelee asiantuntijoina niin infra-alan kuin muidenkin alojen ammattilaisia esimerkiksi suunnittelu- ja konsernipalvelujen tehtävissä. Suunnittelupalvelumme työllistävät osaajia mm. yksittäisiin projekteihin tai laajempiin Suunnittele ja toteuta -hankkeisiin.

Harjoittelijaksi?

Oletko urasi alkuvaiheessa? Tule meille kasvamaan isompiin saappaisiin! Meillä kasvat tavoittelemaasi rooliin asiantuntijoidemme valmentavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä.

Tee testi ja kokeile, sopisitko destialaiseksi!

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi