Avoimet työpaikat

Oletko sinä tuleva destialainen?

Olemme aina kiinnostuneita osaajista, jotka ovat halukkaita sitoutumaan yhteisiin arvoihimme ja kokevat niiden olevan linjassa omien arvojensa kanssa.

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihimme. Voit suodattaa työpaikkalistaa omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti ja hakea kaikkiin paikkoihin, joista olet kiinnostunut.

Hakeminen on tehty helpoksi – CV, nimi ja sähköposti riittävät tai voit hakea myös LinkedIn-profiilillasi.  Toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi Destia ja kyseinen työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Huomioithan, että käsittelemme tietoturvasyistä ainoastaan hakulomakkeiden kautta tulleet työhakemukset.

Kesätyöhakumme kesälle 2023 käynnistyy 12.12.2022

Palkkaamme jälleen yli 200 tulevaisuuden osaajaa kesäksi erilaisiin tehtäviin ympäri Suomea. Suurin osa paikoistamme on rakennusalan korkeakouluopiskelijoille, mutta toki paikkoja löytyy myös tukitoimintojen, kuten HR ja talouspalvelut, asiantuntijatehtäviin.

Projektinjohtoon?

Projektinjohdossa teet töitä huippuosaavien kollegoiden kanssa ja vaikutat vapaasti omien projektiesi sisältöön.

Suunnittelijaksi?

Teemme suunnittelutyötä sekä yksittäisinä projekteina että osana laajempia kokonaisuuksia, kuten Suunnittele ja toteuta (ST) -hankkeita.

Harjoittelijaksi?

Meillä kasvat tavoittelemaasi rooliin asiantuntijoidemme valmentavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme.

Mikko Niiranen

HRD-asiantuntija & HR Business Partner

rekrytointi@destia.fi

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa tehtävää tällä kertaa?

Jätä meille avoin hakemus! Kerro meille avoimessa hakemuksessa lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä työ- ja uratoiveistasi, jotta voimme etsiä sinulle sopivan tehtävän.