Tietoa meistä

Hyvä infra on avain hyvään ja kestävään elämään

Me Destialla pidämme yhteiskunnan pyörimässä. Suunnittelemme, rakennamme ja pidämme kunnossa elintärkeää infrastruktuuria, kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja sekä tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan.

Meillä on ainutlaatuista infran tajua. Se muodostuu jokaisen destialaisen erityisistä taidoista ja tavasta ajatella. Infran tajun avulla toteutamme huomisen infraa, joka mahdollistaa ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen. Hyvä infra on hyvän ja kestävän elämän tae.

Asiakkaitamme ovat niin teollisuus- ja liikeyritykset, kunnat ja kaupungit kuin valtionhallinnon organisaatiot. Koska toimimme ympäri Suomen, olemme aina asiakkaitamme lähellä. Olemme Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia, joka on monipuolisen palvelukonserni Bouyguesin tytäryhtiö.

Palvelumme kattavat koko infran elinkaaren

Strategia

Olemme Pohjoisen elämän yhdistäjä. Panostamme ydinliiketoimintamme kilpailukykyyn ja haluamme kasvaa kaupunkikehittämisessä ja uusissa palveluissa kumppaneidemme kanssa. Kotimarkkinan lisäksi haemme myös kansainvälistä kasvua.

Vastuullisuus

Rakennamme yhteiskuntaa kantamalla vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin yhteiskunnasta.

Arvot ja eettiset ohjeet

Meitä ohjaavat vahvat arvot ja eettiset ohjeet. Ne näkyvät jokaisen destialaisen tekemisessä arjen kohtaamisista päätöksentekoon ja johtamisee

Taloudellinen informaatio

Historia

Rakennamme tulevaisuutta yli 200 vuoden kokemuksella suomalaisesta infrasta.

Omistajamme Colas – kansainvälinen liikkumisen ja infran taituri

Colas suunnittelee, rakentaa ja pitää kunnossa liikenneinfrastruktuuria yli 50 maassa, viidellä mantereella, ja se työllistää 65 000 ihmistä. Colasin tavoitteena on olla maailman johtava innovatiivisten ja vastuullisten liikkumisratkaisujen tarjoaja. Colas on osa Bouygues-konsernia.

Vuonna 2023 ranskalaisen Colas-konsernin liikevaihto oli 16 miljardia euroa. Kansainvälisten markkinoiden osuus tästä oli 60 %.

Colasin liiketoiminnot

  • Väylärakentaminen ja -kunnossapito (71 %)
  • Rakennusmateriaalit (20 %)
  • Rautatierakentaminen (8 %)
  • Muut (1%)