Toimistolle

Liity joukkoomme luomaan huomisen infraa!

Asiantuntijatehtävissä pääset tekemään merkityksellistä työtä esimerkiksi suunnittelun, infraomaisuuden hallinnan, laadun, turvallisuuden tai konsernipalvelujen, kuten talouden, HR:n tai yritysjuridiikan, tehtävissä.

Sinä olet asiantuntija

Luotamme asiantuntijuuteesi ja saat osaksesi vastuuta. Haluamme, että kehityt ammatillisesti valitsemaasi suuntaan, ja tarjoamme erilaisia valmennus- ja koulutusohjelmia asiantuntijuutesi kehittämiseksi. Meille on tärkeää, että työn mielekkyyden lisäksi pidät itsestäsi huolta työssä ja vapaa-ajalla. Asiantuntijatyössä meillä voi työskennellä joustavasti hybridimallimme avulla.

Meillä luot toimivampaa yhteiskuntaa

Suunnittelutehtävissä pääset luomaan yhteiskunnasta toimivampaa, turvallisempaa ja kestävämpää. Kiinnitämme jo suunnitteluvaiheessa huomiota ympäristövastuuseen ja kehitämmekin jatkuvasti parempia tapoja ympäristökuormituksen vähentämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Suunnittelutehtäviä tarjoamme mm. tie-, katu-, ja aluesuunnittelun, liikennesuunnittelun, geosuunnittelun sekä ympäristösuunnittelun ammattilaisille.

Asiantuntijatehtäviä eri alojen osaajille

Tarvitsemme infra-alan ammattilaisten lisäksi eri alojen asiantuntijoita erilaisiin työtehtäviin mm. konsernitoiminnoissamme, hankintaorganisaatiossamme sekä liiketoiminnan kehittämisen tuessa. Meillä työskenteleekin monimuotoisesti ammattilaisia erilaisilla koulutustaustoilla ja osaamisella.

Rakennetun ympäristön tulevaisuus syntyy monialaisten osaajien yhteistyöllä

Mika Tuominen toimii Destiassa yksikön päällikkönä.

Uusien toimintatapojen kehittäminen tekee työstä mielekästä

Paavo Jääskeläinen toimii Destiassa kalliosuunnittelijana.

Lue miten suunnittelemme huomisen infraa!

Toimivaa ja tasapuolista yhdyskuntasuunnittelua

Destiasta löytyy vahvaa osaamista yhteiskunnan kestävään kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Hyvällä suunnittelulla hulevesijärjestelmät sulautuvat ympäristöön

Destia suunnittelee hulevesien hallintaratkaisuja niin kunnille kuin rakennusliikkeille.

Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Onko sinulla kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Tule mukaan luomaan huomisen infraa!

Meillä on läpi vuoden avoimia työpaikkoja suunnittelutehtäviin.