Destia työn­antajana

Voittava joukkueemme

Tarjoamme merkityksellistä työtä jokaiselle destialaiselle. Meitä destialaisia on noin 1 700 erilaista osaajaa muun muassa infrasuunnittelun, rakentamisen, kunnossapidon sekä energia- ja sähköalan tehtävissä. Lisäksi meillä työskentelee esimerkiksi talous-, viestintä-, IT-, laki- ja HR-ammattilaisia. Monimuotoisuus on paitsi tärkeää, myös vahvuutemme – meillä työskentelee erilaisia ihmisiä esimerkiksi niin iältään, sukupuoleltaan, persoonaltaan kuin koulutustaustaltaan.

Tervetuloa rakentamaan infraa ihmisille

Meillä Destialla rakennetaan ihmisystävällistä infraa. Sellaista, joka parantaa kaikkien meidän elämänlaatua. Ihmisystävällisyys ulottuu meillä myös työkulttuuriin ja arvomaailmaan – kaiken keskellä olet sinä!

Olet enemmän kuin tittelisi

Meillä sinua kuunnellaan. Ei vain työntekijänä, vaan myös työkaverina. Kannustamme myös olemaan utelias ja luova. Toteuttamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi. Yksilöllisyys on meille ennen kaikkea voimavara.

Ei ole vain yhtä urapolkua

Destialla et uraudu polulle, joka vie vain yhteen ennalta määrättyyn päätepysäkkiin. Pääset aktiivisesti vaikuttamaan suuntaasi – omien mielenkiintosi kohteiden ja osaamisesi pohjalta. Mahdollisuuksia riittää.

Työtä elämän ehdoilla

Vaikka teemme töitä saman päämäärän eteen, ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Ja niin pitääkin olla. Siksi tarjoamme joustavuutta muuttuviin elämäntilanteisiin. Meille on sydämenasia, että sinä pystyt antamaan aikaa elämän tärkeimpiin asioihin.

Olemme suurin ja siksi monipuolisin

Suomen suurimpana infra-yhtiönä ja osana kansainvälistä Colas-konsernia tarjoamme lukuisia eri mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Myös toisiltamme oppiminen kuuluu destialaisuuteen – yhdessä kehitämme ihmislähtöisestä infrasta entistä parempaa.

Hyvä saa palkkansa

Haluamme palkita hyvästä työstä. Siksi tulospalkitsemisen perusteet ovat yrityksessämme kaikille avoimet ja palkka on muutenkin houkuttelevalla tasolla. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon ja monipuoliset työsuhde-edut.

Olemme vastuullinen työnantaja

Meille on tärkeää toimia työnantajana vastuullisesti. Seuraamme ja edistämme Destiassa jatkuvasti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä panostamme turvalliseen ja terveelliseen työhön. Arvomme ohjaavat käyttäytymistämme ja päätöksentekoamme kaikissa arjen tilanteissa. Lisäksi johtamislupauksemme varmistaa hyvän esihenkilötyön.

Olemme vuosittain mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä. Vuonna 2023 saimme toista kertaa peräkkäin Suomen vastuullisin työnantaja -tunnustuksen isojen, yli 1000 työntekijän organisaatioiden kategoriassa (Vastuullinen työnantaja -tutkimus).

1. Kunnioitamme työnhakijaa

Viestimme hakijoille koko rekrytointiprosessin ajan sen etenemisestä ja varmistamme myös, että sinulle jää miellyttävä kokemus koko rekrytointiprosessin ajalta. Rekrytointiprosessin päätyttyä voit antaa meille anonyymia palautetta kokemuksestasi.

2. Perehdytämme työhön kunnolla

Perehdytys on meillä keskeisessä asemassa ja teemme sitä niin työmaalla, verkkopohjaisessa oppimisympäristössämme kuin kesätyöntekijöiden perehdytystilaisuuksissa. Kollegasi ovat tukenasi ja auttavat työhön perehdytyksessä ja työtapojen omaksumisessa.

3. Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten

Johtamislupauksemme mukaisesti esihenkilösi on läsnä, antaa vastuuta, kannustaa ja toimii hyvänä esimerkkinä vastuullisten toimintatapojen toteuttamisessa. Panostamme valmentavaan johtamiseen, jotta jokaista destialaista johdetaan ihmisläheisesti.

4. Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä

Arvomme Uudistuen mukaan haluamme kannustaa henkilöstöämme jatkuvasti ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan, työssäoppimisen ollessa kehittymisen tärkein muoto. Lisäksi tuemme jatkuvaa oppimista muun muassa vuosittaisilla ura- ja osaamiskeskusteluilla, joissa pääpainona on arvioida onnistumisia, osaamista sekä uratoiveita lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Mahdollistamme kehittymisesi, ja työsi merkitys näkyy ympäri Suomea. Tiedostamme tärkeän roolimme myös monen nuoren ensimmäisenä kokemuksena työelämästä.

5. Puutumme syrjivään kohteluun heti

Meille kaikki destialaiset ovat yhtä arvokkaita ja kohtelemme kaikkia tasapuolisesti, oikeudenmukaisesti ja kunnioittaen. Olemme mukana Työ ei syrji -kampanjassa, ja meillä on nollatoleranssi syrjinnälle.

6. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Huolehdimme turvallisesta ja terveellisestä työympäristöstä ja hyvinvoiva henkilöstö on meille kaiken a ja o. Kannustamme destialaisia ylläpitämään työkykyään tarjoamalla kattavat terveys- ja hyvinvointipalvelut sekä vireyttä edistäviä henkilöstöetuja. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja sen tukemiseksi tarjoamme joustavia työaika- ja työpaikkamahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi hybridityön kautta.

7. Maksamme kohtuullista palkkaa

Palkitsemisen periaatteemme pohjautuvat arvoihimme. Palkitseminen perustuu suoritukseesi ja se on alallamme kilpailukykyistä, kannustavaa ja oikeudenmukaista. Myös peruspalkan päälle tulevien tulospalkkioiden perusteet ja arviointimenetelmät ovat organisaatiossa viestitty avoimesti kaikille. Opiskelijoille tarjoamme suositusten mukaisesti palkkaa opintojen valmiusasteen ja aiemman työkokemuksen mukaan.

Valmentava johtaminen

Panostamme valmentavan johtamisen kehittämiseen. Haluamme taata, että jokaista destialaista johdetaan ihmisläheisesti. Näin ihmisten motivaatio säilyy, osaaminen kehittyy ja he voivat hyvin.

Sisäisiin johtamisohjelmiimme osallistuu joka vuosi noin 40 esihenkilöä. Innostavan johtamisen kautta varmistamme, että jokaisella destialaisella on esimerkillinen esihenkilö, joka antaa vastuuta, on tarpeeksi läsnä ja kannustaa.

Destialaiset kaiken keskiössä

Hyvinvoiva ja osaava henkilöstömme on kaiken tekemisemme keskiössä. Kannustamme jokaista ylläpitämään työkykyään ja tarjoammekin muun muassa ePassin kulttuuri-, liikunta-, hieronta- ja hammashoitoedun (400 €/v). Kannustamme työn ja vapaa-ajan tasapainoon ja tarjoamme joustavia työaika- ja työpaikkamahdollisuuksia esimerkiksi hybridityön kautta.

Keräämme henkilöstöltämme palautetta säännöllisillä pulssi- ja henkilöstötutkimuksilla. Nostamme onnistumiset ja kehittämiskohteet tiimeissä ja koko organisaatiotasolla esiin ja kehitystavoitteiksi seuraavalle vuodelle. Seuraamme jatkuvasti eNPS-lukuamme, eli henkilöstön suositteluindeksiämme. Vuonna 2023 eNPS-lukumme nousi ollen 44 (2022: 37). Vuoden 2023 henkilöstötutkimusten perusteella olemme jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Meillä saa aidosti vaikuttaa urapolkuunsa

Kannustamme destialaisia aktiivisuuteen jatkuvan oppimisen ja urapolkumahdollisuuksien osalta. Tuemme osaamisen kehittämistä muun muassa päivittäisjohtamisen, toimenkuvien ja tavoitteiden, ura- ja osaamiskeskustelujen, tulospalkitsemisen, palautteenannon sekä onnistumisten esiin nostamisen kautta.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme. Huomioithan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Etsimme jatkuvasti uusia destialaisia erilaisiin rooleihin infran suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon sekä erilaisiin tukitoimintoihin.