Uratarina

Taina Tuhkanen: ”Maanlaajuinen toimija tarjoaa etenemismahdollisuuksia”

Taina Tuhkanen toimii myyntipäällikkönä Destian kiviainesyksikössä Keski-Suomen alueella. Työssään Taina pitää erityisesti tehtävien vaihtelevuudesta sekä mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työaikaan.

Kiviainesyksikön toiminta käsittää kiviainesten jalostaminen eri muotoihin. Infra- ja rakennusalan palveluyhtiö Destia Oy oli Tainalle tuttu yritys jo entisen työpaikan ja yhteistyön kautta. Hän päätti hakea Destiaan töihin huomattuaan mielenkiintoisen paikan auenneen.

– Isossa talossa on enemmän mahdollisuuksia, ja koko ajan saa oppia uutta. Koen, että minulla on paljon vastuuta Keski-Suomen alueella. Tässä riittää mielenkiintoisia työtehtäviä useaksi vuodeksi, Taina kertoo.

Vastuullinen ja huolehtiva työnantaja

– Viihdyn Destiassa, koska meillä on loistava työporukka. Talon sisäinen yhteistyö toimii hyvin, ja työkavereilta voi milloin tahansa kysyä neuvoa. Myös esimies pitää aina puoliamme, Taina toteaa.

Taina pitää Destiaa vastuullisena työnantajana, joka kiinnittää huomiota sekä työntekijöiden että ympäristön hyvinvointiin. Luontoarvot huomioidaan esimerkiksi noudattamalla biodiversiteettisuunnitelmaa. Lisäksi Destiassa toimitaan aina turvallisuus edellä.

– Destiassa pidetään huolta työntekijöistä. Meillä on käytössä liikkumaan motivoiva ePassi, ja työterveys on hyvin hoidettu, Taina kehuu.

Tärkeintä on vapaus ja tekemisen meininki

Tainan mielestä parasta työskentelyssä on oman työn vapaus ja Destiassa vallitseva tekemisen meininki. Destiassa luotetaan työntekijöihin ja heille annetaan vastuuta.

– Voin suositella työpaikkaani. Työni suola on se, että työpäivänsä saa itse suunnitella. Lisäksi työssäni saa olla tekemisissä sekä alihankkijoiden että asiakkaiden kanssa, Taina luonnehtii.