Tiedote

Destian laajennettuun johtoryhmään uusi nimitys

Destia on nimittänyt DI Jere Keskisen Kaupunki-, kallio- ja allianssirakentamisen yksikönjohtajaksi 6.2.2023 alkaen. Kaupunki-, kallio- ja allianssirakentaminen kuuluu Rata- ja kaupunkipalvelut -liiketoimintaryhmään, jota vetää Kari Alavillamo. Keskisestä tulee sekä Rata- ja kaupunkipalvelut -liiketoimintaryhmän johtoryhmän että Destian laajennetun johtoryhmän jäsen.

”Toivotan Jeren lämpimästi tervetulleeksi Destiaan. Hän on kokenut kaupunki- ja allianssirakentamisen ammattilainen, jonka osaamisesta tulee olemaan hyötyä vaativien kaupunkihankkeiden edistämisessä”, sanoo Alavillamo.

Keskinen siirtyy Destiaan YIT:ltä, jossa hän on työskennellyt 15 vuotta, viimeisimpänä Kruunusillat-raitiotieallianssin projektinjohtajana.

Jere Keskinen

”Odotan innolla pääseväni tutustumaan Destian kiinnostaviin hankkeisiin ja ihmisiin. Kaupunki-, kallio- ja allianssirakentamisen yksikkö on mukana mielenkiintoisissa projekteissa, kuten Kalasatamasta Pasilaan -raitiotieallianssissa, ja näenkin hienoja mahdollisuuksia horisontissa”, sanoo Keskinen.

Nykyinen Kaupunki-, kallio- ja allianssirakentamisen yksikönjohtaja Pekka Ruuti on siirtymässä talon ulkopuolelle uusiin tehtäviin.

”Haluan kiittää Pekkaa hänen arvokkaasta työpanoksestaan ja toivotan hänelle menestystä uusissa haasteissa”, Alavillamo sanoo.