Tiedote

Destia vahvistaa rataliiketoimintaansa ostamalla Verkkoviikarit Oy:n

Destia vahvistaa rataliiketoimintansa sähköistys- ja turvalaitekyvykkyyttä ostamalla Verkkoviikarit Oy:n. Kaupassa Verkkoviikarit Oy:n toiminta siirtyy kokonaisuudessaan Destialle 12.3.2024 sisältäen liiketoiminnan, noin 20 työntekijää, kaluston ja sopimukset.

Verkkoviikarit Oy on toiminut Destian alihankkijana ratarakentamisessa ja -kunnossapidossa, ja sillä on kokemusta niin radoista, raitioteistä kuin metrosta. Se tekee myös muita sähkötöitä ja rakentamiseen liittyviä urakoita.

”Rataliiketoiminta on keskeinen osa Destian strategiaa. Valtion ja kaupunkien investoinnit raideinfraan tarjoavat liiketoiminnalle hyvää kasvupotentiaalia. Haluamme siksi vahvistaa rataliiketoimintamme sähköistys- ja turvalaitekyvykkyyttä. Verkkoviikareiden osaaminen vahvistaa tarjontaamme ja toivotammekin uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi Destiaan”, sanoo Kari Alavillamo, Rata- ja kaupunkipalvelut-liiketoimintaryhmän johtaja, Destia.

Destia rakentaa ratoja ja raitioteitä. Se on Suomen johtava radan päällysrakenteen ja turvalaitteiden kunnossapitäjä, joka ylläpitää noin 3 600 kilometriä valtion rataverkkoa. Se tarjoaa palveluitaan myös yksityisraiteiden kunnossapitoon ja rakentamiseen.

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Luomme hyvän yhteiskunnan perustaa suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä huomisen liikenne- ja energiainfraa. Teemme sen noin 1 700 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli noin 640 miljoonaa euroa. www.destia.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Johanna Harjula, viestintäpäällikkö
Puh. 040 750 7989
Sähköposti: johanna.harjula@destia.fi