Tiedotteet

Työmaapäällikkö ratarakentamiseen Destia Railille (Etelä-Suomi)

17.02.2017 02:00:00

Destia Rail Oy

Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.

Tehtävän kuvaus

Haemme työmaapäällikköä ratarakentamiseen Etelä-Suomen alueelle.

Työmaapäällikkönä vastaat projektin teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä asiakas- ja esimiestyöstä. Tehtäviisi kuuluu myös tarjouslaskentaan osallistuminen. Raportoit projektista vastaavalle työpäällikölle.

Odotamme

Odotamme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI, insinööri, teknikko), riittävää työkokemusta vastaavista ratarakentamisen tehtävistä ja hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös jämäkkää, oma-aloitteista, aktiivista, tuloshakuista sekä tehokasta työskentelyotetta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suomenkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa työpäällikkö Timo Mustajärvi, puh. 040 6432 999

Työsuhteen laatu Vakinainen työsuhde
Työn tyyppi Kokopäiväinen
Sijainti Avoin, Suomi
Hakuaika 17.2.2017 - 10.3.2017


< Palaa takaisin

Tilaa tiedotteita
Tilaan