Tiedotteet

TARU SALO NIMITETTY DESTIAN HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI

05.10.2016 15:45:00

Destia Group Oyj Pörssitiedote5.10.2016 kello 15:45 (CET +1) Taru Salo nimitetty...

Destia Group Oyj
Pörssitiedote
5.10.2016 kello 15:45 (CET +1)

Taru Salo nimitetty Destian henkilöstöjohtajaksi

Taru Salo (36) on nimitetty Destian henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään Destian toimitusjohtaja Hannu Leinoselle. Salo aloittaa Destiassa 28.11.2016 mennessä.

KTM Taru Salo toimii parhaillaan Helvar Oy:n henkilöstöpäällikkönä (Global HR Manager). Aiemmin hän on työskennellyt monipuolisissa HR-tehtävissä Componenta Oyj:ssä ja Gigantti Oy:ssä.

”Toivotan Taru Salon lämpimästi tervetulleeksi Destiaan. Taru on kokenut henkilöstöasioiden asiantuntija, jolla on monipuolinen kokemus liiketoimintalähtöisistä HR-toiminnoista. Hänellä on erityisesti osaamista muutosjohtamisesta, tietojärjestelmistä ja osaamisten kehittämisestä, mitä tarvitsemme kehittäessämme Destiaa pidemmällä aikajänteellä”, Hannu Leinonen kertoo.

Nykyinen henkilöstöjohtaja Laura Ahokas jättää yhtiön. Ahokas on työskennellyt Destiassa vuodesta 2012 alkaen.

”Laura Ahokkaalla on ollut merkittävä rooli Destian HR-toiminnan kehittämisessä. Olemme yhdessä sopineet, että strategiamme toisen kolmivuotisjakson alkaessa on sopiva hetki muutokselle. Haluan kiittää Lauraa hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle kaikkea hyvää jatkossa”, Hannu Leinonen sanoo.

DESTIA GROUP OYJ
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Destia Group Oyj, toimitusjohtaja Hannu Leinonen, p. 020 444 4000

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.destia.fi

Destia:
Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.


< Palaa takaisin