Tiedotteet

Destia voitti voimajohtorakentamisen urakan

21.03.2018 15:05:03

Destia on voittanut Fingridin voimajohtourakan, jossa tehdään jännitteeltään 110 kilovoltin johtomuutokset Uudenkaupungin, Jyväskylän, Porvoon ja Pyhtään sähköasemilla.

Urakkasopimus allekirjoitettiin 20. maaliskuuta Fingridissä. Urakka on jo käynnistynyt suunnittelun osalta. Konkreettinen  rakennustyö alkaa toukokuussa 2018 Porvoosta ja etenee paikkakunnittain. Urakassa rakennetaan uusia voimajohtopylväitä, ja vanhoja voimajohtolinjoja siirretään uusille pylväille. Urakan on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2019.

– Tämä oli meille erittäin tärkeä urakkakilpailuvoitto. Voitto auttaa meitä saavuttamaan pääurakoitsijapätevyyden Fingridin jännitteeltään 400 kilovoltin voimajohtohankkeisiin. Meillä on siis pian mahdollisuus päästä voimajohtorakentamisen ”Formula 1 -sarjaan”, energiainfran liiketoimintayksikön johtaja Tapio Leskinen kertoo iloisena.

Destia on panostanut energiainfra-liiketoiminnan rekrytointeihin viime aikoina, ja voitettu urakka on ensimmäinen, jossa uusien tositoimijoiden kokemusta päästään hyödyntämään.

Lisätietoja: projektijohtaja Teemu Palosaari, teemu.palosaari(at)destia.fi, 040 628 2232

Tiedostot

release.html

Kuvat


< Palaa takaisin