Tiedotteet

Yli 200 harjoittelijaa ja kesätyöntekijää tositoimissa Destiassa

29.05.2017 10:30:00

Destiassa työskentelee tänä kesänä jälleen yli 200 harjoittelijaa ja kesätyöntekijää ympäri Suomen. Suuri osa kesän tositoimijoista on haalari- ja työnjohtoharjoittelussa infratyömailla, kunnossapidon alueurakoissa, siltatyömaille, radan kunnossapito- ja rakentamisprojekteissa. Lisäksi harjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä työskentelee suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa sekä konsernitoiminnoissa.

– Työtehtävät vaihtelevat, mutta kaikilla projekteilla nuoret pääsevät tutustumaan työmaiden ja urakoiden toimintaan käytännönläheisesti. Jokainen perehtyy työturvallisuuteen ja Destian toimintatapoihin. Tehtäviin kuuluu myös työnjohtotehtävien opiskelua. Haalariharjoittelu on erinomainen pohja kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun, kertoo Destian henkilöstöjohtaja Taru Salo.

Työ Suomen suurimmassa infra-alaan keskittyvässä yhtiössä kiinnosti tänä vuonna erityisen paljon opiskelijoita: hakemusmäärä kasvoi peräti 43 prosenttia viime vuodesta. Destia tarjoaa näköalapaikan koko infran elinkaareen suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon saakka.

– Lähivuosien aikana infra-alalta eläköityy suuri joukko ammattilaisia, joten tarvitsemme paljon uusia osaajia. Destiassa haluamme auttaa opiskelijoita kehittymään alan todellisiksi tositoimijoiksi. Useat nykyiset työntekijämme ovat tulleet vakituisiin töihin kesätöiden ja harjoitteluohjelmamme kautta, sanoo Salo.

Infra-alan kesätyöt tutuksi somessa

Viimevuotiseen tapaan harjoittelijat ja kesätyöntekijät kertovat kuvien ja videoiden kera työstään Instagramissa Destian tilillä. Vuoroviikoin eri puolilta Suomea jaetaan päivittäin kertomuksia ja kokemuksia monipuolisista infra-alan kesätöistä. Destia haluaa kehittää työnantajamielikuvaansa monipuolisen viestinnän keinoin, ja harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden omat kuvat ja videot viesteineen ovat aidoin ja innostavin tapa viestiä tekemisen meiningistä ja tunnelmista Destian projekteilla.

Destia on mukana jälleen myös Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjassa, tänä vuonna ensimmäistä kertaa pääkumppanin roolissa. Yhtiö on muiden mukana olevien työnantajien tapaan sitoutunut kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Lisätietoa: henkilöstöjohtaja Taru Salo, p. 050 448 2960, taru.salo@destia.fi ja viestintäpäällikkö Johanna Otranen, p. 040 641 5810, johanna.otranen@destia.fi

Tiedostot

release.html


< Palaa takaisin