Tiedotteet

Pekka Nissinen: ”Meillä on mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa ikään katsomatta”

06.03.2018 16:09:00

Pekka Nissinen työskentelee Destiassa työpäällikkönä.

Pekka Nissinen työskentelee Destiassa työpäällikkönä. Parhaillaan hän on mukana projektissa, jossa Lahden ja Hollolan välille rakennetaan uutta valtatietä. Projektiin kaivataan juuri nyt lisää työntekijöitä.

Destia on infra-alan asiantuntija, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee niin liikenne- ja teollisuusympäristöjä kuin kokonaisia elinympäristöjäkin.

– Meiltähän löytyy niin sanotusti kaikkea, mitä infraan tarvitaan, Pekka kiteyttää.

Uusia osaajia kaivataan

Parhaillaan Pekka on työpäällikkönä mukana tekemässä yhteensä 8,5 kilometriä uutta valtatietä, yhtä valtakunnan valtasuonta, Lahden ja Hollolan rajalle. Uuden tien on tarkoitus siirtää raskasta liikennettä pois Lahden keskustasta sekä helpottaa liikenneyhteyksiä niin itä-länsi- kuin pohjoinen-etelä -suunnassa.

– Liikenteelle tämä otetaan syksyllä 2020. Edessä on reilut 2,5 vuotta tiivistä rakentamista, Pekka kertoo.

– Projektin väkimäärä lisääntyy kesää kohti mennessä. Nyt rekrytoimme työnjohtajia, mittaustyönjohtajia – ihan oikeita työntekijöitä. Hankkeella on paljon niin kokeneita, vanhempia työntekijöitä kuin nuorempiakin. Meillä on mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa ikään katsomatta.

Destia kehityksen piikkipaikalla

Pekka aloitti uransa Destiassa vuonna 2002 kesätyöntekijänä. Reilun 15 vuoden työhistorian aikana ovat auton peräkontissa mukana kulkeneet kansiot siirtyneet enemmän sähköiseen muotoon. Sähköpostejakaan ei tarvitse enää mennä lukemaan toimistolle. Jatkuva kehittyminen ja kouluttautuminen ovat Destiassa yksi toiminnan keskeisistä painopisteistä.

– Koneautomaatio, koneohjaus ja suunnittelun mallintaminen ovat tehostaneet toimintaa ja tulevat tehostamaan jatkossakin. Pyrimme olemaan piikkipaikalla tässä kehityksessä myös tulevaisuudessa.

– Myös kouluttautuminen on sellainen asia, jossa vain pitää olla keulilla, jotta pysyy letkan kärkipäässä, Pekka painottaa.


< Palaa takaisin