Tiedotteet

Pasi Nurminen nimitetty liiketoiminnan tuen ja kehittämisen johtajaksi

01.04.2021 12:30:00

Pasi Nurminen on nimitetty Destian liiketoiminnan tuesta ja kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2021 alkaen. Destian edellinen liiketoiminnan tuen ja kehittämisen johtaja Minna Heinonen siirtyy toisen yrityksen palvelukseen. Nurminen raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Tero Kiviniemelle.

Nurminen on toiminut Destiassa useissa tehtävissä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Viimeisimpänä Nurminen toimi tutkimus- ja kehitystyöstä vastaavana johtajana ja sitä ennen hän on toiminut projektinjohtajana ja kehittämispäällikkönä. Nurmiselta löytyy vahvaa näkemystä siitä, kuinka digitalisaatio ja uudet innovaatiot tulevat auttamaan tulevaisuuden infran rakentamisessa.

“Digitalisaatio ei ole vain jylläävä megatrendi, johon rakennusalankin on väkisin sopeuduttava. Se on älykkään tuotannon työkalu ja paremman tuottavuuden mahdollistaja, joka luo osaltaan pohjaa uusille innovatiivisille ratkaisuille ja myös vastuullisen toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Digitaaliset ratkaisut ja data-analytiikka tarjoavat jo nyt monipuolisesti apuja infran palvelujen tuottamisen arjessa”, Nurminen kommentoi.


< Palaa takaisin