Tiedotteet

Markus Salmela aloittaa hankekehitysjohtajana 2.9.

02.09.2019 10:25:00

DI Markus Salmela (48) on nimitetty hankekehitysjohtajaksi Destiaan. Hän aloittaa tehtävässään 2.9.2019.

Uudessa roolissaan Markus Salmelan tehtäviin kuuluvat Destian hankekehityksen liiketoiminnan ja toimintamallin kehittäminen sekä kumppaniverkostojen luominen Destian hankekehitykseen. Salmelan tavoitteena on kehittää Destian kiinteistö- ja kaupunkikehityshankkeita yhdessä muiden destialaisten ja kumppanien kanssa.

– Olen iloinen, että Markus aloittaa Destiassa ja tuo mukanaan vahvan ja laaja-alaisen kokemuksen ja osaamisen kiinteistökehittämisen saralta työyhteisöömme, sanoo Destian Palvelukonseptit ja kaupunkikehitys -liiketoimintaryhmästä vastaava johtaja Timo Räikkönen.

Destialle Salmela siirtyy GSP Group Oy:stä, jossa hän on toiminut Kiinteistökehityksestä vastaavana liiketoimintajohtajana elokuusta 2017. Ennen siirtymistään GSP Groupille Salmela työskenteli pitkään NCC:llä mm. kiinteistökehittämisen ja projektijohtamisen tehtävissä. Uransa alkuvaiheessa Salmela oli SRV yhtiöiden palveluksessa.

– Todella innostuneena otan haasteen vastaan ja lähden kehittämään Destian strategian mukaisesti kiinteistö- ja kaupunkikehityshankkeita yhdessä alan muiden osaajien ja kumppanien kanssa, perustuen osaltaan Destian syvälliseen infran tajuun, Salmela kommentoi.

Lisätietoa: Liiketoimintaryhmän johtaja Timo Räikkönen, puh. +358 40 5152231 Hankekehitysjohtaja Markus Salmela, puh. +358 50 325 5465

Tiedostot

release.html

Kuvat

Markus Salmela


< Palaa takaisin