Tiedotteet

Kalle Laine asiakaskokemuksen ja viestinnän johtajaksi Destiaan

25.02.2020 10:46:00

Kalle Laine (s. 1976, KTL) on nimitetty Destian asiakaskokemuksesta ja viestinnästä vastaavaksi johtajaksi 2.3.2020 alkaen. Hän raportoi Timo Räikköselle, joka toimii Kaupunkikehitys ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmän johtajana.

Kalle Laine siirtyy Destialle Talent Vectialta, missä hän on toiminut 14 vuotta johtavana liikkeenjohdon konsulttina ja partnerina muun muassa asiakkuuksien johtamisen, strategisen myynnin ja liiketoiminnan muutoksen, toimintamallien sekä transformaation parissa Suomessa ja kansainvälisesti.

”Kalle tuo vahvan kokemuksensa ja osaamisensa erityisesti Destian asiakaskokemuksen, asiakkuuksien ja myynnin kehittämiseen ja johtamiseen sekä muutosten systemaattiseen läpivientiin. Onnistuminen yhdessä asiakkaiden kanssa on strategiamme toteutuksen tärkeä kulmakivi. Toivotan Kallen lämpimästi tervetulleeksi destialaisten joukkoon”, Timo Räikkönen kertoo.

"On hienoa päästä mukaan Destian ammattilaisten joukkoon ja kasvamaan infra-alan ammattilaiseksi. Destia on yrityksenä kiinnostavassa uudistumisen vaiheessa. Perinteisen infraosaamisen rinnalla panostetaan uusiin palveluihin kaupunki- ja hankekehittämisessä. Myös Destia-brändin rakentamisessa ja vahvistamisessa on paljon mahdollisuuksia, joihin tartun innolla", Kalle Laine toteaa.


< Palaa takaisin