Tiedotteet

Henna Pasi: "Destialaisia yhdistää tekemisen into"

18.06.2018 11:20:00

Henna Pasi työskenteli Destiassa aluksi opintojensa ohella. Valmistuttuaan hän sai tutusta paikasta vakituisen työpaikan.

Henna Pasi työskenteli Destiassa aluksi opintojensa ohella. Valmistuttuaan hän sai tutusta paikasta vakituisen työpaikan. Työssään Hennaa inspiroivat vanhemmat kollegat, jotka yhä vuosikymmeniä työskenneltyään ovat innostuneita omasta työstään.Destia laajentaa tällä hetkellä Pirkkalan lentokenttää, jotta sillä voivat tulevaisuudessa liikennöidä aiempaa suuremmat koneet. Henna Pasi toimii Destiassa työnjohtajana Länsi-Suomen alueella. Työnkuvaan kuuluu laajasti erilaisia tehtäviä, kuten laatudokumentaatiota, työmaan talouspuolen silmälläpitoa ja erilaisten hankintojen tekemistä.

– Olen sellainen monitoimi-ihminen täällä. Teen kaikkea työnjohtoon liittyvää, Henna naurahtaa.

Urakehitystä tuetaan Destiassa

Destiassa on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen. Tämä näkyy Hennan kohdalla jo niin, että hän pystyi valmistuessaan siirtymään opintojen ohella tehdystä osa-aikaisesta työstä vakituiseen työpaikkaan Destiaan.

– Tulin Destiaan vuonna 2014. Tein töitä koulun ohella vuonna 2017 tapahtuneeseen valmistumiseen saakka, Henna kertoo.

Hennalla on ollut Destiassa kolme eri esimiestä. Hän kertoo tulleensa kaikkien kanssa hyvin toimeen.

– Nykyinenkin esimies on omaan tilanteeseeni todella sopiva. Hän kannustaa, antaa vastuuta ja auttaa eteenpäin, Henna kuvailee.

Vanhemmat kollegat inspiroivat

Henna nauttii siitä, että Destiassa on töissä hyvin monenlaisia ihmisiä, joita kaikkia yhdistää kiinnostus omaan työhönsä. Vuosikymmeniäkin työelämässä olleet kollegat innostuvat tekemisestään.

– Toivon, että itsellänikin on sitten vuosikymmenten päästä se oma juttu, jonka tekemisestä innostun samalla tavalla kuin he nyt, Henna sanoo.


< Palaa takaisin