Tiedotteet

Destian toteuttama Rinnekatu Mikkelissä avataan liikenteelle maanantaina 9.11.2015

06.11.2015 13:02:23

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeessa valmistuu maanantaina 9.11. huomattava osuus, kun kokonaan uusittu Rinnekatu avataan liikenteelle. Hankkeessa Rinnekatu laskettiin valtatie 5:n tasalle ja samalla katua sekä melusuojausta parannettiin. Myös valaistuksia uusittiin sekä toteutettiin julkisen liikenteen uudelleenjärjestelyjä.

Huomionarvoinen yksityiskohta Rinnekadulla on Urpolan koulun kohdalle rakennettava kiveyksellä erotettu alue koululiikennettä varten. Koulun kohdalle on lisäksi rakennettu uusi pysäkkipari molempiin ajosuuntiin lähelle suojateitä. Rinnekadulla tehdään vielä asfaltointi- ja kiveystöitä ja lopulliset asfaltoinnit toteutetaan ensi kesänä.

Vt 5 Mikkelin kohdan työmaa on edennyt hyvin aikataulussa. Pitkäjärven eritasoliittymän alueella rakennetaan parhaillaan meluesteitä ja eteläisellä ajoradalla tehdään asfalttikorotuksia sekä reunakiveyksiä. Setrikadulla tehdään päällystystöitä sekä kiertoliittymän putkituksia ja Setrikadun sekä Ristiinantien risteyssiltojen työt jatkuvat läpi talven. Hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2017.

Lisätietoa: työmaapäällikkö Aki Loikkanen, p. 0400 246 944, aki.loikkanen(a)destia.fi

Tiedostot

release.html


< Palaa takaisin