Tiedotteet

Destian Rauno Kuuselalle Kunnossapitäjä-tunnustuspalkinto

14.02.2020 15:47:00

Talvitiepäivien järjestelytoimikunta myönsi vuoden 2020 Kunnossapitäjä-tunnustuspalkinnon Destian laatupäällikölle Rauno Kuuselalle. Palkinto myönnettiin Talvitiepäivillä 12.2.2020.

Kunnossapitäjä-palkinto jaetaan henkilölle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla erityisellä tavalla edistänyt teiden ja katujen kunnossapidon ja erityisesti talvikunnossapidon osaamista ja tekniikkaa.

Kuuselalla on pitkä historia Destiasta ja sen edeltäjästä. Hänen johdollaan on edistetty talvihoidon menetelmien, materiaalien, koneiden ja laitteiden kehitystyötä, kuten kelikameroiden lanseeraaminen Suomen talvikunnossapidon valmiutta nostamaan.

– Palkinnon saamisessa on auttanut paitsi innostus asiaan myös se, että pitkän aikaa on ollut mahdollisuus toimia sellaisessa työyhteisössä, jossa esimiehet kannustavat ja antavat mahdollisuuksia ja on osaavia työkavereita, joiden kanssa keskustella ja testata oivalluksia, Kuusela kiittää.

Kuusela on aina ollut erittäin arvostettu ja ennakkoluuloton tiedon hakija, sen nopea omaksuja ja jakaja niin kotimaisilla, kansainvälisillä kuin erityisesti pohjoismaisilla foorumeilla.
– Onnittelut Raunolle arvokkaasta tunnustuspalkinnosta, onnittelee Destian kehittämispäällikkö Oiva Huuskonen.


< Palaa takaisin