Tiedotteet

Destian mutka täydentää Imatranajot

16.08.2016 12:00:00

Järjestyksessään 52. Imatranajo International Road Racing Championships -kisat pidetään 19.-21.8.2016, vuosikymmenien tauon jälkeen. Destia hoiti katuradan haastavan peruskorjauksen, ja osa tehdyistä muutoksista jää kisan jälkeen pysyviksi liikenneratkaisuiksi.

– Eräs keskeisimmistä teemoista radan peruskorjauksessa oli niin ajajien kuin katsojienkin turvallisuuden turvaaminen. Destia toimitti alueelle 1 740 metriä turva-aitaa, rakensi uudet sikaanit ja kiinteän katsomorakenteen pohjat Navetan mutkaan, joka nimettiin uudelleen homman myötä Destian mutkaksi, kommentoi työpäällikkö Jari Tirri.

Destia rakensi myös koko rata-aluetta kattavan infran vesijohdoista viemäreihin katsomon ja myyntipaikkojen yhteyteen. Radan peruskorjauksessa hyödynnettiin infratyön yhteydessä kaivettua maata, kun 40 000 kuutiota maata hyödynnettiin turva-alueiden pohjana.

– Työt aloitettiin huhtikuussa ja ovat valmistuneet ajallaan, joskin suunnitelmien vieminen käytäntöön laadukkaiksi ratkaisuiksi on vaatinut välillä joustoa ja pohtimista muutostarpeiden ilmetessä. Rataa on hienosäädetty ja testiajettu jo useita kertoja, viimeinen katselmus radalle tehdään juuri ennen ajojen alkamista. Toimivaan rataan on haluttu panostaa, että se palvelee myös tulevaisuuden kisoja, Tirri lisää.

Lisätietoja: työmaapäällikkö Jari Tirri, p. 040 751 3035 , jari.tirri(at)destia.fi

Tiedostot

release.html


< Palaa takaisin