Tiedotteet

Destian kesätyöhaku aukeaa – hae tositoimiin!

01.12.2017 12:00:00

Maanantaina 4.12. aukeaa haku Destian kesätyöpaikkoihin. Lähetä hakemuksesi tammikuun loppuun mennessä ja tule työskentelemään huippujoukkoon infra-alan näköalapaikalle!

Haemme ensi kesäksi erityisesti rakennusmestari-, insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita haalari- ja työnjohtoharjoitteluun erilaisille infrahankkeille. Avoimia tehtäviä on myös esimerkiksi suunnittelun puolella sekä radan kunnossapidossa ja rakentamisessa. Haemme kesätyöntekijöitä koko Suomen alueella.

– Arvostamme työntekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja jotka tekevät töitä hyvällä asenteella. Meillä pääsee todella luomaan toimivampaa maailmaa, kertoo HRD Manager Maija Kuurne.

Destia on jälleen ensi kesänä yksi Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjan pääkumppaneista. Haluamme tarjota nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme osoitteessa www.destia.fi/rekry ja täytä kesätyöhakemus 31.1.2018 mennessä.

– Mutta mitä pikemmin hakemuksen lähettää, sen parempi. Haastattelemme ja palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu, Kuurne kehottaa.

Lisätietoa: HRD Manager Maija Kuurne, maija.kuurne(at)destia.fi, 050 524 8680

Tiedostot

release.html

Kuvat

destia-kesatyontekijat


< Palaa takaisin