Tiedotteet

Destian Energiainfra-liiketoiminnan johtajaksi Tapio Leskinen

29.06.2017 15:15:00

Destian Energiainfra-liiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Tapio Leskinen 1. elokuuta 2017 alkaen. Leskisellä on vankka osaaminen ja kokemus voimansiirtoteknologiasta aina suunnittelusta rakentamiseen. Hän on toiminut viimeiset 13 vuotta Eltelissä, jossa vastasi pitkään voimansiirto-liiketoiminnasta Suomessa.

Energiainfra on yksi Destian strategian kasvualueista.

– Olemme onnistuneet vakiinnuttamaan asemamme yhtenä toimijana energiainfran markkinassa, erityisesti kunnossapidon puolella. Seuraava tavoitteemme on kasvaa markkinassa sekä kunnossapidon että rakentamisen osalta. Leskisen pitkä kokemus alasta yhdistettynä hänen vahvaan liiketoiminnan kehittämisosaamiseensa vauhdittaa ja vahvistaa energiainfralle asettamiemme tavoitteiden saavuttamista, kertoo Minna Heinonen, Destian Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja.

Leskinen vastaa tehtävässään Destian energiainfran liiketoiminnasta valtakunnallisesti ja raportoi Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja Minna Heinoselle.

– Destian halu kasvaa Energiainfra-liiketoiminnassa luo minulle haastavan tehtävän, jossa pääsen hyödyntämään omaa kokemustani ja osaamistani. Odotan tätä uutta tehtävää innolla, sanoo Tapio Leskinen.

Lisätietoa: Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja Minna Heinonen, p. 040 569 4757, minna.heinonen(a)destia.fi

Tiedostot

release.html


< Palaa takaisin