Tiedotteet

Destialaiset polkivat hienon potin hyväntekeväisyyteen

25.09.2018 12:10:00

Tositoimijat polkivat vuoden 2018 Kilometrikisassa yhdessä maapallon ympäri ja vähän päälle.

Tositoimijat polkivat vuoden 2018 Kilometrikisassa yhdessä maapallon ympäri ja vähän päälle, eli yhteensä lähes 46 000 kilometriä. Hyväntekeväisyyteen kerättiin yli 1 800 euroa.

Destia haluaa kannustaa työntekijöitään pitämään huolta itsestään monipuolisesti niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kilometrikisa on helppo matalan kynnyksen motivaattori arkiliikuntaan. Kilometrien ja säästettyjen hiilidioksidipäästöjen sekä bensalitrojen seuraaminen saa lisäksi ihmiset huomaamaan, että pienilläkin asioilla on merkitystä.

– Pyöräily on urheilumuotona kaikkien ulottuvilla ja siihen käytetty aika ja varusteet ovat itse valittavissa. Poljetuilla kilometreillä on tuotettu kesän aikana hyvää oloa niin itselle kuin muillekin, kertoo Destian hyvinvointiasiantuntija Satu Angervo.

Tänä vuonna Destia osallistui myös Kilometrikisan sisällä olevaan Ketjureaktio-keräykseen. Destia keräsi Suomen Punaiselle Ristille yli 1 800 euroa.

– Syyrian sota on aikamme suurin humanitaarinen kriisi. Olemme iloisia, että tositoimijamme lähtivät näin innolla mukaan polkemaan ja saimme kerättyä hienon potin hyväntekeväisyyteen, Angervo iloitsee.

Kilometrikisassa kohotettiin kuntoa ja työhyvinvointia sekä samalla karttuvien kilometrien avulla kerättiin lahjoituksia sodan vammauttamien ihmisten auttamiseksi Syyriassa. Kilometrikisa poljettiin 1.5.–22.9.2018.

Lisätietoja: Työhyvinvointiasiantuntija Satu Angervo, satu.angervo(at)destia.fi, 0400 017 831


< Palaa takaisin