Tiedotteet

Destia on ottanut käyttöön whistleblowing-ilmoituskanavan – nimeksi RePe

12.11.2019 16:05:00

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan. Vahva yhteinen arvopohja ohjaa käyttäytymistämme ja päätöksentekoamme. Eettisten ohjeiden noudattaminen on koko henkilöstön asia, ja niiden noudattamisen seuraaminen on osa päivittäistä toimintaa.

Edistääkseen avointa, läpinäkyvää yrityskulttuuria ja vahvistaakseen eettisten ohjeiden toteutumisen seurantaa, Destia on ottanut käyttöön Juuriharja Oy:n tarjoaman whistleblowing-ilmoituskanavan. Kanava on nimetty RePeksi Destian arvojen mukaisen rehdin pelin mukaan.

Kuka tahansa voi tehdä kanavaan ilmoituksen, mikäli havaitsee Destian eettisten ohjeiden vastaista toimintaa. Ohjeet koskevat yhteisiä toimintatapoja, lakeja ja säädöksiä sekä konsernia sitovia sopimuksia.

RePen ansiosta ilmoitusten tekeminen on jatkossa entistä tehokkaampaa. Ilmoitukset voi tehdä halutessaan verkkosivulinkin kautta ja nimettömästi. Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti.

– Ilmoituskanavan avulla edistämme arvojemme mukaisesti rehtiä ja vastuullista toimintaa. Kanava antaa jatkossa lisäkeinon seurata eettisten ohjeistuksiemme toteutumista ja tarvittaessa parantaa yrityskulttuuriamme, sanoo toimitusjohtaja Tero Kiviniemi.

Niin destialaiset kuin Destian yhteistyökumppanit tai asiakkaatkin voivat tehdä ilmoituksen RePeen, mikäli on syytä epäillä Destian eettisten ohjeiden vastaista toimintaa. Destialaiset voivat yhä tehdä ilmoituksen mahdollisista havainnoistaan ensisijaisesti esimiesketjussa.

Lisätietoja RePestä ja eettisistä ohjeista täällä.

Ilmoituksen RePeen voit jättää täällä https://www.firstwhistle.fi/destia.


< Palaa takaisin