Tiedotteet

Destia mukana kehittämässä kehittyvää keskustaa Tampereella

19.02.2016 14:15:00

Destia on mukana Tampereen kaupungin aloittamassa tutkimuksessa, jolla kerätään tietoa keskustassa asioimisesta, vetovoimatekijöistä ja palveluodotuksista.  

Tampereen kaupungilla on Viiden tähden keskusta -visio, jonka mukaan se haluaa kehittää kaupungin keskustaa. Tätä varten kaupunki on nyt käynnistänyt Asiakas kehittyvässä keskustassa –hankkeen, jonka avulla pyritään samaan tietoja myös siitä, kuinka usein keskustassa asioidaan ja kauanko käyttäjät viipyvät keskustassa asioinnillaan. Lisäksi liikkumisen sujuvuus ja liikenteen eteneminen ovat tutkimuksen kohteena. 

Tiedon hankintaa varten muodostetaan käyttäjäpaneeli, johon kutsutaan keskustassa asioivia, asuvia, vapaa-aikaa vietäviä, työssä käyviä, läpikulkevia sekä keskustassa toimivia tahoja. Panelisteille tehdään aika-ajoin internetin kautta kyselyjä ajankohtaisista asioista. Paneeliin haetaan osallistujia parhaillaan ja siihen voi ilmoittautua myös verkon kautta napsauttamalla tätä linkkiä.  

Meillä Destiassa on vahva ja kattava osaaminen infrasuunnittelussa, ja pyrimme kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Lähtökohtamme suunnittelussa on vuorovaikutteisuus, asiakkaan toimintaympäristön hyvä tuntemus ja liikenteessä liikkujien tarpeiden ymmärtäminen. Onkin hienoa olla mukana tällaisessa hankkeessa kehittämässä toimivampaa maailmaa, kommentoi Heimo Rintamäki, johtava asiantuntija Destialta 

Asiakas kehittyvässä keskustassa -hankkeen muita yhteistyökumppaneita ovat Destian lisäksi Innorange Oy ja Shop’In Research Oy. 

Linkki Tampereen kaupungin viralliseen tiedotteeseen 

Tiedostot

release.html


< Palaa takaisin