Tiedotteet

Destia mukana Kasvu Openissa

06.02.2020 14:16:00

Destia on kumppanina kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Openissa Tulevaisuuden Kaupunki & Liikkuminen Kasvupolussa.

Destia on kumppanina kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Openissa Tulevaisuuden Kaupunki & Liikkuminen Kasvupolussa. Kasvupolulla yritykset saavat apua liiketoimintansa kehittämiseen ja yrityksen kasvun haasteisiin. Destialta mukana on asiantuntijoita sparraamassa yrityksiä sekä edustaja tuomaristossa.

Tulevaisuuden Kaupunki & Liikkuminen Kasvupolulle haetaan mukaan toimialojen uusia tulokkaita sekä innovaatioita, joita voi hyödyntää älykkään kaupungin ja liikenteen kehittämisessä. Mukaan valitaan 15-20 kasvuyritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu kumppaneiden edustajista. Valintakriteereinä ovat markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Destian tuomariedustaja on Kaupunkisuunnittelu ja uudet palvelut yksikön johtaja Heidi Erha: ”KasvuOpen on Destialle uudenlainen tapa jakaa osaamistaan infran isona toimijana alan kasvuyrityksiä sparraamalla ja samalla hahmottaa mitkä ovat kaupunkikehittämisessä teemoja, joiden ympärillä tapahtuu. Meitä kiinnostaa erityisesti kaupunkidatan hyödyntämiseen liittyvät kasvuaihiot ja teknologiat.”

Erhan lisäksi Destian sparraajina toimivat Rakennusteknisten palveluiden vt Liiketoimintaryhmän johtaja Jouni Karjalainen sekä Liikenne ja kaupunkiympäristö yksikön päällikkö Mika Tuominen.

Mukaan Kasvupolulle voi hakea 11.3.2020 asti.


< Palaa takaisin