Tiedotteet

Asiantuntijapalvelut-liiketoimintayksikön johtajaksi Pekka Koivula 1.6.2019 alkaen

04.06.2019 09:30:00

Destian Asiantuntijapalvelut-liiketoimintayksikön johtajaksi on nimitetty Pekka Koivula 1.6.2019 alkaen.

Rakennustekniikan insinööri Pekka Koivula on työskennellyt Destiassa vuodesta 2004 alkaen useissa eri tehtävissä. Viimeisimpinä hän on vastannut yksikön päällikkönä siltojen- ja rakenteiden suunnittelusta vuodesta 2013 alkaen sekä lisäksi geosuunnittelusta vuodesta 2016 alkaen. Koivulan tavoitteena on yhdessä henkilöstön kanssa avoimesti ja osallistaen kehittää suunnittelupalveluiden kilpailukykyä.

Koivula raportoi Palvelukonseptit ja kaupunkikehitys -liiketoimintaryhmän johtajana 10.6.2019 aloittavalle Timo Räikköselle.

Arto Ruotsalainen on päättänyt jättää Destian ja siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

– Infran tajuun perustuvien konseptien luomisessa Destian suunnittelu- ja asiantuntijapalveluilla on ratkaiseva rooli. Kiitän Arto Ruotsalaista hänen tekemästään hyvästä työstä Asiantuntijapalvelujen kehittämisessä. Uskon vahvasti, että dynaamisena, avoimena ja innostavana johtajana tunnettu Pekka Koivula on jatkossa oikea henkilö kehittämään asiantuntijapalveluiden liiketoimintaa, suunnittelunohjausta sekä yhteistyötä Destian muiden liiketoimintojen sekä asiakkaidemme kanssa, toteaa toimitusjohtaja Tero Kiviniemi.

 

Lisätietoa: toimitusjohtaja Tero Kiviniemi, p. 020 444 11

Tiedostot

release.html

Kuvat


< Palaa takaisin