Tiedotteet

Annsofi Kreivi: "Nautin työskentelystäni Destiassa"

25.06.2018 09:53:00

Annsofi Kreivi työskentelee Destiassa työmaainsinöörinä. Työmaainsinöörin työtehtävät ovat hyvin monipuolisia.

Annsofi Kreivi työskentelee Destiassa työmaainsinöörinä. Työmaainsinöörin työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja työssä pääsee myös mahdollisuuksien mukaan halutessaan etenemään. Parasta Annsofin mielestä on kuitenkin Destian hyvä porukka.

Destia Oy on valtakunnallinen infra-alan palveluntuottaja. Annsofi työskentelee Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella. Parhaillaan hän on töissä Lahdessa Ranta-Kartanon työmaalla.

– Tarkoituksena on rakentaa pari uutta katua ja kunnostaa olemassa olevia katuja sekä katurakenteita, Annsofi kertoo.

Monipuoliset tehtävät tekevät työstä mielekästä

Annsofi aloitti Destiassa vuonna 2015. Työmaainsinöörin työnkuva on hänen mukaansa hyvin monipuolinen. Vaikka työmaainsinööri niin sanotusti toimistotyöntekijä onkin, pääsee Annsofi silti myös työmaille. Isossa talossa on mahdollisuus myös edetä.

– Kaikista mahtavinta ja mielekkäintä minulle tässä työssä on se, että työtehtävät ovat tosiaan monipuolisia. Ei ole sitä yhtä tehtävää, jonka parissa työskentelisi päivästä toiseen, Annsofi sanoo.

– Sitä saa oikeasti myös jalkautua ulos, eikä tarvitse välttämättä istua kauniina kesäpäivinä koko päivää työmaatoimistossa, Annsofi jatkaa.

Parasta työssä on hyvä porukka

Työporukkaansa Annsofi kuvailee tsemppaavaksi ja todella positiivisessa hengessä toimivaksi. Parasta Destiassa työskentelyssä onkin hänen mukaansa juuri hyvä porukka. Myös esimiehet ovat todella kannustavia ja ymmärtäväisiä, ja heidän kanssaan on helppo keskustella asiasta kuin asiasta.

– Ei ole päiviä, jolloin pohtisi, että vitsi kun joutuu taas menemään töihin, Annsofi naurahtaa.

– Nautin työskentelystäni Destiassa. Se on se, mihin kaikki kiteytyy, Annsofi toteaa.


< Palaa takaisin