Ura Destiassa

Ihmislähtöisen infran rakentajille

Meillä Destialla rakennetaan ihmisystävällistä infraa, mutta myös ihmisystävällistä työkulttuuria. Kun destialainen voi hyvin, hän tekee parempaa työtä ja se palvelee koko yhteiskuntaa. Kuulostaako hyvältä? Tutustu työpaikkoihin tai lue lisää.

Liity voittavaan joukkueeseemme!

Olemme aina kiinnostuneita osaajista, jotka ovat halukkaita sitoutumaan yhteisiin arvoihimme ja kokevat niiden olevan linjassa omien arvojensa kanssa.

Hae jo tänään osaksi voittavaa joukkuettamme!

Projektinjohtoon?

Kiinnostaako sinua projektien johtaminen? Projektinjohdossa teet töitä huippuosaavien kollegoiden kanssa ja vaikutat vapaasti omien projektiesi sisältöön.

Suunnittelijaksi?

Oletko sinä seuraava suunnittelijamme? Teemme suunnittelutyötä sekä yksittäisinä projekteina että osana laajempia kokonaisuuksia, kuten Suunnittele ja toteuta (ST) -hankkeita. Suunnittelijana voitkin päästä näkemään myös toteutusvaiheen.

Harjoittelijaksi?

Oletko urasi alkuvaiheessa? Tule meille kasvamaan isompiin saappaisiin! Meillä kasvat tavoittelemaasi rooliin asiantuntijoidemme valmentavassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä.

Haluaisitko kuulla meistä vielä lisää?

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan urapolkuusi ja kannustamme oman osaamisen kehittämiseen. Meille on tärkeää, että destialaiset voivat hyvin – siksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut hyvinvoinnin tueksi.

Olemme vastuullinen työnantaja

Meille on tärkeää toimia työnantajana vastuullisesti. Seuraamme ja edistämme Destiassa jatkuvasti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Haluamme tarjota sinulle turvallisen ja terveellisen työn.

Tutustu tuleviin kollegoihisi!

Taina Tuhkanen: ”Maanlaajuinen toimija tarjoaa etenemismahdollisuuksia”

Taina Tuhkanen toimii myyntipäällikkönä Destian kiviainesyksikössä Keski-Suomen alueella.

Olli Korhonen: ”Parasta työssäni on tiimien kanssa yhdessä toimiminen”

Olli Korhosen kiinnostus räjäytystekniikkaan syttyi jo kouluaikoina.

Ville-Veikko Vitri: ”Täällä annetaan mahdollisuus näyttää omat kykynsä”

Ville-Veikko Vitri toimii Destiassa työmaapäällikkönä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai Destiassa työskentelystä? Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme.

Lotta Lukka

HRD-asiantuntija

rekrytointi@destia.fi

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin työpaikkoihin!

Etsimme jatkuvasti uusia destialaisia erilaisiin rooleihin infran suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon sekä erilaisiin tukitoimintoihin.