Alihankkijat

Kiinnostaako yhteistyö destian kanssa?

Destia on suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö Suomessa. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan ja vaativasta pohjarakentamisesta aina energia- ja insinöörirakentamiseen saakka.

Destia toimii Suomessa valtakunnallisesti ja tekee yhteistyötä tuhansien toimittajien kanssa. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa yhteistyöverkostoamme, tukea läpinäkyvää ja reilua kilpailua sekä pyrkiä torjumaan rakennusteollisuuden harmaata taloutta. Jatkossa haluamme paitsi varmistaa toimittajien ja alihankkijoiden tehokkaan ja luotettavan verkoston, myös toimia hyvänä kumppanina, joka on toimittajiemme ja alihankkijoidemme ykkösvalinta.

Destian kumppaniksi haluavia uusia toimittajia ja alihankkijoita pyydämme täyttämään lomakkeeseen perustiedot yrityksestä. Näin varmistamme, että kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat Suomen lakeja ja säädöksiä, sekä sitoutuvat Destian arvoihin, toimintamalleihin ja oikeudenmukaisen kilpailutuksen periaatteisiin.

Haluatko tehdä yhteistyötä Destian kanssa ja liittyä osaksi yhteistyöverkostoamme? Mikäli yhteistyö Destian kanssa kiinnostaa, täytä tästä linkistä löytyvä lomake. Otamme yhteyttä, kun seuraavan kerran tarvitsemme uutta erikoisalasi alihankkijaa.

TÄYTÄ LOMAKE

KORONAAN LIITTYVÄÄ TIETOA ALIHANKKIJOILLE JA TAVARANTOIMITTAJILLE

Edellytämme alihankkijoiltamme, että he noudattavat alueellisia ja valtakunnallisia koronaohjeita ja -suosituksia.

Käänteinen ALV

Destia Oy ja Destia Rail Oy soveltavat rakentamispalvelujen myynnissä käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta. Tästä syystä meille osoitettavien rakentamispalveluja koskevien laskujen tulee olla arvonlisäverottomia.

Lisätietoa käänteisestä arvonlisäverosta

Laskutusosoitteemme