Alihankkijat

Koronaan liittyvää tietoa alihankkijoille ja tavarantoimittajille

Yhteinen tehtävämme kaikkien alihankkijoiden ja kumppanien kanssa on - viranomaismääräyksiä noudattaen ja työturvallisuudesta huolehtien - ehkäistä koronaviruksen leviämistä sekä varmistaa töiden jatkuvuus ja vahinkojen minimointi asiakkaille ja liiketoiminnalle.

Ilmoitattehan viipymättä, jos näköpiiriinne on ilmaantunut mahdollisia urakka- tai materiaaliviiveitä, niin voimme etsiä yhdessä korvaavia ratkaisuja.

Keskeisiä asioita muistaa poikkeustilanteen aikana:

  • työmaillamme työskennellään turhia fyysisiä kontakteja välttäen, 1,5- 2 m turvaväli, käsihygienia ja oikea aivastamis- ja yskimistekniikka muistaen
  • jos työntekijä sairastuu koronatartunnan vuoksi, asiasta on ilmoitettava välittömästi Destian projektin yhteyshenkilölle
  • työmaillemme ei saa tulla sairaana töihin, ei edes lieväoireisessa flunssassa
  • ruoka- ja kahvitauot tulee järjestää porrastetusti niin, että kaikki eivät ole kerralla samoissa sisätiloissa lähekkäin, vaan riittävä turvaväli pystytään säilyttämään
  • työmaakokoukset ja -palaverit ja yleensäkin tapaamiset suositellaan järjestettäväksi ulkona tai etänä, jos mahdollista
  • Uudenmaan rajan ylittämiseen tarvittavan kirjallisen selvityksen tekee ylitystä tarvitsevalle joko Destian projektin yhteyshenkilösi tai aliurakoitsijan oma työnantaja

Jos toimitusketjussanne toimitte fyysisesti työmaillamme, otattehan huomioon Destian työmaita koskevat yksityiskohtaisemmat koronaan liittyvät ohjeet. Ne ovat saatavilla suomen kielen lisäksi myös viroksi, venäjäksi, puolaksi ja englanniksi. Ota tarvittaessa yhteys Destian yhteyshenkilöösi.

Kiinnostaako yhteistyö destian kanssa?

Destia on suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö Suomessa. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan ja vaativasta pohjarakentamisesta aina energia- ja insinöörirakentamiseen saakka.

Destia toimii Suomessa valtakunnallisesti ja tekee yhteistyötä tuhansien toimittajien kanssa. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa yhteistyöverkostoamme, tukea läpinäkyvää ja reilua kilpailua sekä pyrkiä torjumaan rakennusteollisuuden harmaata taloutta. Jatkossa haluamme paitsi varmistaa toimittajien ja alihankkijoiden tehokkaan ja luotettavan verkoston, myös toimia hyvänä kumppanina, joka on toimittajiemme ja alihankkijoidemme ykkösvalinta.

Destian kumppaniksi haluavia uusia toimittajia ja alihankkijoita pyydämme täyttämään lomakkeeseen perustiedot yrityksestä. Näin varmistamme, että kaikki yhteistyökumppanimme noudattavat Suomen lakeja ja säädöksiä, sekä sitoutuvat Destian arvoihin, toimintamalleihin ja oikeudenmukaisen kilpailutuksen periaatteisiin.

Haluatko tehdä yhteistyötä Destian kanssa ja liittyä osaksi yhteistyöverkostoamme? Mikäli yhteistyö Destian kanssa kiinnostaa, täytä tästä linkistä löytyvä lomake. Otamme yhteyttä, kun seuraavan kerran tarvitsemme uutta erikoisalasi alihankkijaa.

TÄYTÄ LOMAKE

Käänteinen ALV

Destia Oy ja Destia Rail Oy soveltavat rakentamispalvelujen myynnissä käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta. Tästä syystä meille osoitettavien rakentamispalveluja koskevien laskujen tulee olla arvonlisäverottomia.

Lisätietoa käänteisestä arvonlisäverosta

Laskutusosoitteemme