Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Destian viestintään lähettämällä sähköpostia tiedotus(at)destia.fi.  

"Työ on mielekästä, vaihtelevaa ja haasteellista"

ma 20. huhtikuuta 2020 14.57.00

Marko Hyvönen työskentelee Destialla rakennusammattimiehenä. Pitkään alalla ollut mies on todellinen moniosaaja – hänet löytää aina sieltä, missä apua eniten tarvitaan. Destia on tarjonnut hänelle monipuolisten työtehtävien lisäksi vastuuta sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

Parhaillaan Marko työskentelee VT 5:n parannushankkeessa. Destian osuus urakasta on noin 23 kilometrin mittainen matka Mikkelin ja Nuutilanmäen välillä.

– Pääasiassa vastaan liikennejärjestelyistä ja liikenteen ohjauksesta. Välillä käyn laittamassa viemäri- ja rumpuputkia maahan. Olen hyvin usein siellä, missä apua tarvitaan. Olen sellainen monialaosaaja, Marko hymyilee.

Tärkeää tukea kouluttautumiseen

Marko on ollut alalla jo liki 30 vuotta. Tällä hetkellä hän kartuttaa osaamistaan Saimaan ammattikorkeakoulussa rakennusmestarilinjalla tavoitteenaan edetä työnjohtajaksi. Kun työnjohtajaksi eteneminen alkoi aikoinaan kiinnostaa, meni Marko juttelemaan ensin esimiehensä kanssa.

– Hän innostui heti ja kannusti hakemaan kouluun saman tien. Olen nyt käynyt sitä vuoden verran ja pari vuotta olisi vielä jäljellä, Marko summaa.

– Tämä on otettu työmaalla erittäin hyvin huomioon ja annettu minulle mahdollisuus käydä koulua. Kovasti on tullut tukea sekä esimieheltä että työkavereilta, Marko kiittelee.

Destialla on helppo viihtyä

Marko oon viihtynyt Destialla hyvin erityisesti vaihtelevien työtehtävien, annetun vastuun ja mukavan työporukan ansiosta.

– Työ on mielekästä, vaihtelevaa ja haasteellista. Omaa sydäntäni lähellä on erityisesti työn tekeminen turvallisesti ja turvallisuuden kehittäminen, Marko summaa.

Destia sosiaalisessa mediassa