Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Destian viestintään lähettämällä sähköpostia tiedotus(at)destia.fi.  

Turvallisesti 24/7

ti 3. lokakuuta 2017 13.00.00

Seppo Ylitapio (kuvassa) on Pohjois-Suomen tulosyksikön johtaja sekä prosessin omistaja kunnossapitopalvelujen toteuttamisessa. Hän kertoo, miten Suomen väylät pysyvät liikkeessä Destian avulla:

"Pitkä historiamme on tuonut Destialle vahvan kokemuksen Suomen tiestön kunnossapidosta. Kokemus ja vankka ammattitaito sekä paikallistuntemuksemme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Huolehdimme, että maantiet ovat tieluokitusten mukaisessa ajokunnossa säässä kuin säässä vuorokauden ympäri.

Oli kyse liukkauden torjunnasta, lumen ja sohjon poistosta, lumi- ja jääpolanteen tasaamisesta tai liikennemerkkien ja opasteiden puhdistamisesta, avainasemassa ovat oikea-aikaiset toimenpiteet. Ne suunnitellaan Destian ja Ilmatieteen laitoksen Kelikeskuksen ennusteiden pohjalta. Merkittävä yhteistyömme Ilmatieteen laitoksen kanssa täyttää jo 15 vuotta, ja jatkuu yhä menestyksekkäänä.

Alan edelläkävijänä teemme paljon kehitystyötä, suuri osa siitä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa: esimerkkinä kaluston kehittäminen laitevalmistajien kanssa. Digitalisaatio antaa runsaasti mahdollisuuksia toimintamallien kehittämiselle, mikä tukee infra-alan tuottavuuskehitystä. Haluamme jatkossa tarjota entistä enemmän tietoa, jota asiakas voi hyödyntää. Lisäarvon tarjoaminen on yksi toimintamme digitalisoimista ohjaava näkökulma.

Rataverkosta yli puolet on Destian kunnossapitämää. Maanteiden kunnossapidon alueurakoiden markkinajohtajana ja useiden kaupunkien kunnossapitopalvelujen tarjoajana turvallisuus ja sujuvuus ovat meille kunnia-asia. Teollisuusasiakkaillemme häiriötön toiminta on ykkösvaatimuksia. Tämä on kulmakivi toimenpiteittemme suunnittelussa.

Luomme toimivampaa elinympäristöä päivittäin – pidämme Suomen väylät liikkeessä kelissä kuin kelissä."

Destia sosiaalisessa mediassa