Tiedotteet

Työnjohtaja Destialle (Lahti)

01.11.2016 02:00:00

Destia Oy

Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.

Tehtävän kuvaus Länsi-Suomen tulosyksikkö etsii Lahden alueurakkaan työnjohtajaa.
 
Odotamme Odotamme soveltuvaa teknistä koulutusta, insinöörin tai teknikon tutkintoa.  Kunnossapitokokemus katsotaan eduksi. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalua ja yhteistyökykyä.
Tarjoamme Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
 
Hakeminen Jätä hakemus ja CV 18.11.2016 mennessä.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marko Vasenius,  puh. 0400 640637 tai marko.vasenius@destia.fi

Huomioithan ystävällisesti, että sähköpostiosoite on vain lisätiedusteluja varten. Hyväksymme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!
Työsuhteen laatu Vakinainen työsuhde
Työn tyyppi Kokopäiväinen
Sijainti Lahti, Suomi
Hakuaika 1.11.2016 - 18.11.2016


< Palaa takaisin

Tilaa tiedotteita




Tilaan