Tiedotteet

Työmaapäälliköitä, työnjohtajia ja työmaainsinöörejä betoni-, pohja-, väylä- ja kalliorakentamiseen

15.02.2016 02:00:00

Destia Oy

Destia Oy on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta rakentamalla, ylläpitämällä ja suunnittelemalla nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottamalla liikenteen asiantuntijapalveluita. Palvelumme ulottuvat kattavasta maanpäällisestä toiminnasta aina maanalaiseen rakentamiseen. Destia-konsernin liikevaihto oli 462,8 miljoonaa euroa vuonna 2015.

Tehtävän kuvaus Haemme työmaapäälliköitä, työnjohtajia ja työmaainsinöörejä betoni-, pohja-, väylä- ja kalliorakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Sijoituspaikkana on Destian pääkaupunkiseudun toimipisteet.
Odotamme Edellytämme rakennusalan koulutusta. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme kustannustietoisuutta ja -tehokkuutta, paineensietokykyä, jämäkkää työskentelytapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme vastuullista asennetta turvallisuus- ja laatuasioihin.
Tarjoamme näköalapaikan Suomen vilkkaimmalle infrarakennusalueelle, mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä ison yrityksen kattavat henkilöstöedut.
Lisätietoja Työpäällikkö Kimmo Perttu, väylä ja pohjarakentaminen, puh. 0400 311 193 tai kimmo.perttu@destia.fi
Työpäällikkö Mika Pakkanen, betonirakentaminen, puh. 040 631 5003 tai mika.pakkanen@destia.fi
Rakennuspäällikkö Pekka Kotro, kalliorakentaminen, puh. 040 700 7343 tai pekka.kotro@destia.fi
Huomioittehan ystävällisesti, että sähköpostiosoite on vain lisätiedusteluja varten. Hyväksymme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.
Hakeminen Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.3.2016 mennessä.
Työsuhteen laatu Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Vantaa, Suomi
Avoin, Suomi
Hakuaika 15.2.2016 - 18.3.2016


< Palaa takaisin

Tilaa tiedotteita
Tilaan