Tiedotteet

Destia rakentaa Saariselällä

14.08.2014 13:40:00

Destia rakentaa Saariselällä Laanilan ympäristössä sekä hiihtokeskuksen rinnealu...

Destia rakentaa Saariselällä Laanilan ympäristössä sekä hiihtokeskuksen rinnealueella. Laanilan alueen noin puolen miljoonan urakka sisältää Laanilantien korjaamisen sekä uuden kevyen liikenteen väylän alikulun ja valaistuksen rakentamisen noin kilometrin matkalla.

– Laanilassa ovat parhaillaan käynnissä maanleikkaukset, louhintatyöt sekä rakennekerrosten rakentaminen. Työt valmistuvat kokonaisuudessaan lokakuussa 2014, Destian työpäällikkö Tuomo Rauhala kertoo.

Destia on mukana myös Saariselän hiihtokeskuksen laajennuksessa Kaunispään ja Iisakkipään suuntaan. Destian arvoltaan lähes kolmen miljoonan urakka sisältää uusien teiden ja kevyen liikenteen väylien rakentamisen valaistuksineen ja erilaisine verhouksineen. Urakka sisältää myös paljon kunnallistekniikkaa, kuivatusjärjestelyjä sekä yhden uuden sillan rakentamisen.

– Töiden tilaaja on Inarin kunta, joka kehittää Saariselän aluetta laajasti. Hiihtokeskuksen rinnealueen urakka sisältää myös option. Option sisältöön kuuluu kevyenliikenteen rakentamista valaistuksineen, alikulun jatkamisen ja vanhan tiestön liittämisen uuteen alueeseen, Rauhala jatkaa.

Rinnealueella työt ovat käynnistyneet puuston poistolla ja raivauksilla. Rakennustyöt kestävät ensi vuoteen saakka ja aiheuttavat jonkin verran muutoksia rinnealueen liikennejärjestelyihin.

Lisätietoa: Destia Oy, työpäällikkö Tuomo Rauhala, p. 0400 399 131

Tiedostot

release.html


< Palaa takaisin