Pinnalla

Talvitiepäivillä pöhinää

23.02.2016 14:40:00

31. Talvitiepäivät järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 17.–18.2. ja Destia oli mukana tapahtumassa omalla osastolla. Tapahtuma keskittyi teiden, katujen, yleisten alueiden ja kiinteistöjen talvikunnossapitoon sekä talviliikenteeseen ja -liikkumiseen. Kahden päivän aikana messukeskuksessa järjestettiin erilaisia seminaareja, työnäytöksiä, opiskelijatilaisuus sekä mahdollisuus kiertää näytteilleasettajien osastoja. Destian ahkera miehitys päivysti Destian osastolla kahden päivän ajan kertoen talvikunnossapidosta ja vastaten vierailijoiden kysymyksiin.

Messujen ensimmäisen päivän opiskelijatilaisuus veti salin täyteen alasta kiinnostuneita nuoria. Destian laatupäällikkö Rauno Kuuselan puheenvuoron iskurepliikit talvihoitoon keräsivät myös mukavasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Tilaisuuden jälkeen opiskelijat kiersivät näytteilleasettajien osastoja ja varsinkin Destian rullaheijastimet osoittautuivat hitiksi nuorten keskuudessa. Seminaarien tauoilla osastollamme riitti muutenkin pöhinää, kun messuvieraat jaloittelivat näyttelytilassa. Kävipä osastolla pienoinen kohahduskin, kun Venäjän Liikenneviraston edustus halusi kuulla Suomen talvikunnossapidosta. Destian kehityspäällikkö Oiva Huuskonen kertoi suomeksi Destian toiminnasta, jonka tulkki käänsi venäjäksi kiinnostuneelle kuulijakunnalla.

Tapahtuma sujui mukavasti ja Destian osastolla kuului iloinen puheensorina koko kahden päivän ajan. Osastolla tavattiin potentiaalisia asiakkaita, vaihdettiin yhteystietoja ja moikattiin vanhoja tuttuja. Saimme myös mukavasti näkyvyyttä, kun Destian heijastimet ja kynät löysivät uudet omistajat messuvierailijoista. Iso kiitos ahkeralle miehityksellemme, joka jaksoi hymyillä ja vastaanottaa vierailijoita osastollamme!


< Palaa takaisin