Pinnalla

Somerolla juhlittiin Jaatilan sillan avajaisia

09.06.2016 14:48:00

Somerolla vietettiin eilen 8.6. Destian rakentaman Jaatilan sillan avajaisia aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä. Tilaisuuden avasi kaupunginjohtaja Sami Suikkanen, jonka jälkeen nuoret hanuritaiturit Viivi Vuola sekä Viljami Morander esiintyivät kuulijajoukolle. Rakennuttajan puheenvuoron sai tekninen johtaja Marko Mäkinen, jonka jälkeen työmaapäällikkömme Ilkka Puro kertoi sillan rakennusvaiheista. Ilkka toimi Jaatilan sillan urakassa työmaapäällikkö Janne Rihkon apuna, Jannen hoitaessa myös Naantalissa työmaata.

Myös yleisö sai tilaisuudessa puheenvuoron, jolloin somerolainen Teuvo Vaittinen kertoi hankkeen historiasta. Teuvo on aktiivisesti ajanut hanketta eteenpäin ja on hänen ansiotaan, että silta toteutettiin. Silta vihittiin perinteisin menoin leikkaamalla nauha, minkä jälkeen tarjolla oli pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä vapaata seurustelua.

– Väkeä oli paikalla mukavasti ja tilaisuus oli mielestäni oikein onnistunut. Tunnelma oli leppoisa, mutta samalla myös sopivasti arvokas, Ilkka Puro kiittelee.

Toteuttamamme, paljon odotettu Jaatilanjoen ylittävä uusi silta maksoi 1,3 miljoonaa euroa. Silta on 50 metriä pitkä ja 10 metriä leveä.


< Palaa takaisin