Pinnalla

Kesätyöntekijöiden Instagram-päivitykset hitti

12.09.2016 10:51:00

14 kesätyöntekijäämme päivittivät Destian Instagram-tiliä kukin yhden viikon ajan kesä-elokuun ajan. Kuviin ja videoihin tallentui tunnelmia eri projekteiltamme ympäri Suomea. Myös konsernitoiminnot olivat edustettuina. 14 viikon aikana kuvia sekä videoita kertyi yhteensä 64 kappaletta.

Kesätyöntekijöidemme kuvakertomukset olivat pidettyjä sisäisesti mutta erityisesti myös ulkoisesti. Destian Instagram-tilin seuraajamäärä kasvoi kesän aikana. Uusia seuraajia saimme noin 100, minkä lisäksi päivitykset tavoittivat arviolta useampikertaisesti varsinaisen seuraajamäärän. Kesän suosituin kuva keräsi 69 tykkäystä ja suosituin video 378 näyttökertaa.

Kesätyöntekijöiden julkaisuista välittyi hyvä fiilis ja tekemisen meininki, mikä on erityisen tärkeää Destian yritys- ja työnantajamielikuvan kannalta. Monipuoliset projektimme eri puolilla Suomea saivat hienosti näkyvyyttä ja tulivat samalla tutummiksi myös meille destialaisille. Lisäksi palvelujemme kirjo sekä tarjoamamme erilaiset työtehtävät näkyivät hyvin kuvissa ja videoissa, mikä osaltaan edesauttaa Destian tunnettuuden selkeyttämisessä.


< Palaa takaisin