Pinnalla

Destian tositoimijat ottivat vastaan uuden DX800 poravaunun Sandvikin Kivipäivillä

23.06.2016 08:53:00

Destian tositoimijat olivat mukana perjantaina 20.5.2016 vietetyillä perinteisillä Kivipäivillä Sandvikin Nokian kotimaanhuollossa. Tilaisuuden eräänä vetonaulana oli Destian uusi, uljas pintaporakone, Sandvik Ranger DX800. Destian perinteenä on ollut nimetä kaikki porakoneet Ankkalinnan mukaan, ja tästä uusimmasta sekä hienoimmasta tulee Hannu, Hannu Hanhen mukaan – sekin kertoo, miten hienosta koneesta on kyse.

– DX 800 poravaunun tehot saadaan parhaiten irti tutkimus-, tuotanto- ja louhosporauksissa, mutta se soveltuu myös tielaukkauksiin ja erinäisiin teollisuuden tarpeisiin, kuten putkilinjojen porauksiin. Destian uudessa vaunuhankinnassa on myös voimakkaasti huomioitu ympäristöarvot varustelemalla laite porausmelua vaimentamalla syöttöpalkin äänieristyksellä (Noise Guard) ja porapölyä sitovalla nollapölyjärjestelmällä (Dustmizer) – jättämättä kuitenkaan huomiotta 3D navigointijärjestelmää, kommentoi Tommy Hemmilä, huoltopäällikkö Kalliorakentamisen yksiköstä.

Kalliorakentaminen on yksi Destian strategisista kasvualueista.

– Uusin pintaporakone tulee olemaan merkittävä lisä kalustoomme, sen avulla kykenemme entistä paremmin vastaamaan alan kasvaviin haasteisiin. Laatu kaikessa toiminnassa on meille tärkeää, tehokkuudesta ja tarkkuudesta tinkimättä, Hemmilä jatkaa.

Vasemmalta lukien kuvassa on: Hemmo Ruusuvuori (Sandvik) ja Destian Pekka Kotro, Tommy Hemmilä ja Arto Poikela

Vasemmalta lukien kuvassa on: Pekka Kotro, Hemmo Ruusuvuori (Sandvik), Tommy Hemmilä ja Arto Poikela


< Palaa takaisin