Pinnalla

Destian Olli Planting palkittiin vuoden Tekla Civil -käyttäjänä

02.05.2018 16:27:00

Infra-alan ohjelmistoratkaisuja tarjoava Civilpoint palkitsee vuosittain aktiivisia ohjelmistokäyttäjiä. Tämän vuoden Civilpoint-päivillä Helsingissä valittiin vuoden Tekla Civil -käyttäjiksi Destian konsultti Olli Planting, joka on pääkäyttäjänä kehittänyt työkalua aktiivisesti.

Civilpointin asiantuntijatiimi perustelee Ollin valintaa seuraavasti: ”Olli Planting on erinomaisesti sisäistänyt uuden tehtävänsä Destian Tekla Civil -pääkäyttäjänä. Hänellä on kannustava, mutta myös vaativa asenne ohjelmistotoimittajaa kohtaan. Ollin kanssa on erittäin mukava tehdä yhteistyötä ja viedä Tekla Civilin kehitystä sekä hyödyntämistä eteenpäin.”

Näin Olli kertoi työstään ja fiiliksistään heti palkitsemisen jälkeen:

Mitä teet työksesi?

Olen Destiassa Oulussa tie-, katu- ja aluesuunnittelija. Hoidan myös kehityspäällikön tehtäviä ja olen meillä Tekla Civilin pääkäyttäjä. Näiden lisäksi toimin väylähankkeessa tietomallikoordinaattorina, eli tällainen kuuden tittelin tyyppi. Tekla Civil on meillä pääsuunnittelutyökalu. Aloitin suunnittelijana tammikuussa 2013, joten reilu viisi vuotta olen ohjelmaa pyöritellyt.

Miltä perustelut kuulostavat, tunnistatko itsesi?

Perusteet kyllä tuntuvat hyvältä, sillä teen tätä työtä rakkaudesta lajiin. Kehityspäällikköyden myötä tuli myös Tekla Civilin pääkäyttäjyys ja siitäkin olen tykännyt. Koen, että olen myös sisäistänyt sovellusta ihan kohtuullisen hyvin tämän viiden vuoden aikana. Civilpointin kanssa on erittäin mukava tehdä yhteistyötä, ja viedä Tekla Civilin kehitystä ja hyödyntämistä eteenpäin.

Olli nappasi palkintoja tapahtumassa kaksin kappalein, sillä hänet palkittiin Civilpoint-päivien lopuksi myös ahkerimpana twiittaajana (@olli_planting).

Onnittelut tositoimijallemme!

     


< Palaa takaisin