Pinnalla

Destia jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

12.05.2016 09:19:00

Destia osallistuu tänä kesänä kolmatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, jossa mukana olevat työnantajat ovat sitoutuneet Vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Vastuullisen kesätyön periaatteita ovat:

  • hyvä hakijakokemus,
  • mielekäs työ,
  • perehdytys ja ohjaaminen työhön,
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus,
  • kohtuullinen palkka sekä
  • kirjallinen työsopimus ja todistus.

Destia palkkaa vuosittain noin 150 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa monipuolisiin infra-alan töihin.

– Meille Destiassa kesätyöt ja -harjoittelut toimivat merkittävänä rekrytoinnin väylänä. Moni destialainen on aluksi työskennellyt opintojensa ohessa useampanakin kesänä Destiassa, ja sitten opintojensa päättyessä palkattu meille vakituiseksi työntekijäksi. Kiinnostus Destiaa kohtaan työnantajana on selvästi kasvussa. Saimme tänä vuonna lähes 1 500 kesätyöhakemusta, mikä on 18 % enemmän kuin viime vuonna, kertoo Destian henkilöstöjohtaja Laura Ahokas.

Edellisvuosina saadun palautteen mukaan Destian kesätyöntekijät ovat kokeneet oppineensa paljon uutta sekä käytännöstä että myös koko alasta yleensä. Myös tekemisen meininki, perehdytys ja työturvallisuus ovat saaneet positiivista palautetta kesätyöntekijöiltä.

– Kaikki saamamme palaute on arvokasta ja auttaa meitä kehittämään Destiaa työpaikkana eteenpäin. Kesätyöntekijöiden ja harjoittelijoiden arvostus on tärkeää, koska haluamme pitää kiinni hyvistä työntekijöistä. Kesätyöntekijöissä kasvaa tulevien tositoimijoiden joukko, Ahokas jatkaa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta vastaa T-media, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, Sonera, Nokia, RAY ja Oikotie. Vuoden 2016 kampanjan suojelijana toimii Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

Lisätietoja kampanjasta: http://www.kesaduuni.org


< Palaa takaisin