Pinnalla

Destia ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhteistyöhön

12.12.2016 12:00:00

Destia ja Saimaan ammattikorkeakoulu ovat sopineet keskinäisen yhteistyön tiivistämisestä. Käytännössä yhteistyötä tullaan tekemään niin opetuksessa kuin tuotekehityksessäkin. Destia tarjoaa opiskelijoille entistä enemmän opinnäytetöiden aiheita sekä harjoitustöitä. Yhteistyön kautta opiskelijoille avautuu myös mahdollisuus saada työpaikka Destialla.

– Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää, sillä näin saamme rekrytoitua harjoittelijoita ja tulevaisuuden tekijöitä palvelukseemme sekä parannettua rakennusalan houkuttelevuutta opiskelijoiden keskuudessa, kertoo Destian Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Pasi Kailasalo.

Konkreettinen yhteistyö opiskelijoiden kanssa on toimiva rekrytointikanava, toteaa Saimaan ammattikorkeakoulun rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti.

– Insinöörien työllistymistilanne on tällä hetkellä hyvä. Konkreettinen yhteistyö toimii paremmin kuin perinteinen yhteydenotto yritykseltä.

Destia ja Saimaan ammattikorkeakoulu ovat tehneet keskinäistä yhteistyötä jo vuosien ajan. Opetuksen lisäksi Destia ja Saimaan ammattikorkeakoulu työstävät yhdessä myös rakennusmateriaalien ja työmenetelmien tuotekehitystä. Työssä keskitytään erityisesti laadunvalvontaan.

Kuvassa Saimaan ammattikorkeakoulun talous- ja henkilöstöjohtaja Mika Sipi sekä Destian Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Pasi Kailasalo.


< Palaa takaisin