Pinnalla

Blogi: Tule töihin Destiaan!

21.06.2017 11:00:00

Rakentaminen on kasvussa, mikä tarkoittaa, että infra-alalla riittää töitä alan ammattilaisille. Erityisesti tekijöistä on pulaa pääkaupunkiseudulla, jossa kaupunkikehitys takaa, että töitä on tulevaisuudessakin.

Vuonna 2030 Suomen työpaikoista 50 % on neljässä suurimmassa kaupungissa, joissa myös suurin osa suomalaisista asuu. Infra-rakentajalle tämä tarkoittaa töitä, kun esimerkiksi tilanahtauteen haetaan ratkaisuja erityisesti maanalaisesta rakentamisesta, ja ruuhkiin ja ilmastokuormitukseen pyritään vastaamaan raideliikenteen lisäämisellä. Me Destiassa luomme myös toimivia ratkaisuja meluntorjuntaan ja esteettömyyteen.

Monipuoliset palvelumme infran koko elinkaarelle tarjoavat runsaasti uramahdollisuuksia. Tarvitsemme lisää kovan luokan ammattilaisia joukkueeseemme. Etelä-Suomeen haemme erityisesti korkean teknisen insinöörirakentamisen ja pohjanvahvistuksen osaajia, työ- ja työmaapäälliköitä. Meillä pääset muun muassa projektijohdollisiin tehtäviin vetämään vaativia eri palvelujamme yhdistäviä infrahankkeita.

Destia on aina ollut avainroolissa suomalaisen infrastruktuurin luomisessa. Meillä jokainen tekee työtä, jolla on merkitystä. Olemme ylpeitä vuosisatojen tuomasta vankasta osaamisestamme, ja haluamme, että jokainen destialainen kokee kehittyvänsä työssään joka päivä. Meillä työskennellessäsi pääset kehittymään infra-alan näköalapaikalla. Arvostamme näkemystä ja kehittymishalua, näyttöjen kasvaessa pääset yhä suurempiin saappaisiin.

Meillä on kannustava ja kehittymistä ohjaava yrityskulttuuri, jonka pohjana ovat arvomme rehdisti, rohkeasti ja taidolla tavoitteisiin. Tule luomaan kanssamme toimivampaa pääkaupunkiseutua.

Tervetuloa tositoimiin!

Katso avoinna olevat työpaikkamme

 

Minna Heinonen
Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja

 

 

 


< Palaa takaisin