Pinnalla

Valtakunnallinen ja paikallinen toimija yhteistyössä

05.02.2018 09:31:00

Rakennusalalla on Suomessa töitä tarjolla, ja se tuo haasteita myös useiden työmaiden koordinointiin, niin työvoiman kuin materiaalihankinnan osalta. Destiassa luotetaan yhteistyön voimaan, ja toimimmekin yhteistyössä tuhansien toimittajien kanssa Suomen laajuisesti.

– Täydennämme omaa kalustoamme ja osaamistamme alihankinnalla. Materiaalit hankimme pääsääntöisesti ulkoisilta toimijoilta. Ennen sopimuksen tekoa niin aliurakoitsijat kuin materiaalitoimittajat Suomesta että ulkomailta on arvioitava ja tarkastettava näiden sopivuus niin tulevan projektin kuin toimintatapamme kanssa. Heidän kanssaan voimme myös pohtia uusia vaihtoehtoja ja ideoita, miten kehittää myös omaa toimintaamme eteenpäin, kommentoi Destian hankintajohtaja Matias Honkarila.

Destia noudattaa kaikissa hankinnoissa yhtiön arvoja ja eettisiä ohjeita sekä reiluja kilpailuttamisperiaatteita. Lakien ja säädösten lisäksi edellytämme yhteistyötahoiltamme toimintamalliemme sekä turvallisuus- ja ympäristömääräyksien noudattamista. Noudatamme toiminnassamme myös tilaajavastuulakia, jolla pyritään torjumaan harmaata taloutta sekä edistämään yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista.

– Kartutamme jatkuvasti yhteistyöverkostoamme ja kehitämme uusia yhteistyön muotoja. Mikäli yhteistyö Destian kanssa kiinnostaa, kannattaa täyttää esitietolomake ja jättää yhteystiedot, niin voi olla, että kohta luomme toimivampaa maailmaa yhdessä, jatkaa Honkarila.

Lisätietoa alihankkijana toimisesta Destian kanssa sekä esitietolomakkeen löydät tämän linkin takaa.


< Palaa takaisin