Pinnalla

Blogi: Vielä ehdit hakea kesäksi tositoimiin!

17.02.2017 11:30:00

Destian tarjoamat kesätyöpolut johtavat monella pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Meillä pääset näkemään ja kokemaan infra-alan koko elinkaareen, aina suunnittelusta, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Tule luomaan oma Destia-polkusi työelämään!

Mitä kesätyö Destialla oikein on?

Destian kesätöissä pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi. Tämä antaa mahdollisuuden viedä alkavaa uraasi haluamaasi suuntaan. Erilaisia työtehtäviä on tarjolla kattava määrä haalariharjoittelijasta automaatio-operaattoriharjoittelijan tai vaikkapa erilaisten suunnittelijoiden töihin.

Haluamme myös tarjota kattavan perehdytyksen jo kesätyössä. Koko henkilöstö auttaa ja on tukena uusille työntekijöille. Nimeämme oman tukihenkilön jokaiselle työntekijälle, jotta työkokemus on mahdollisimman kehittävä ja opettavainen. Meillä kesätyöntekijät otetaan mukaan työyhteisöön tasavertaisina muiden työntekijöiden kanssa.

Destia tarjoaa nykyaikaiset ja modernit työvälineet työntekijöidensä käyttöön. Enää ei infrarakentaja huhki pelkän lapion kanssa. Destiassa pääset hyödyntämään uusimpia työvälineitä mielenkiintoisessa työyhteisössä. Infra-ala on viime vuosina vahvasti digitalisoitunut ja kehitys jatkuu edelleen. Mallipohjainen suunnittelu ja tuotanto on hankkeiden kannalta helpottanut projektien suunnittelua ja tiedon jakamista kaivinkonekuljettajaa myöten. Tutustu tarkemmin tietomallintamiseen videon avulla.

Kokemuksia kesätöistä

Destian aikaisemmat kesätyöntekijät kertovat hyvistä kokemuksistaan avoimesti. Infra-ala vaikuttaa ehkä äijien työmaalta, mutta sitä se ei ole. Ympäristötekniikan opiskelija Katri Leukku pääsi kesätöihin Destialle ja avasi kokemuksiaan.

” – Kun tulin kesän alussa Patokankaalle, Päivi (esimies) kertoi heti olennaiset asiat työmaasta. Kävimme läpi urakan kuvat, kartat ja suunnitelmat, Katri muistelee.

– Olen aina voinut kysyä lisää, ja vaikeissa asioissa Päivi on tsempannut, että hyvin se menee. Opin häneltä työtapaa, jossa asioihin tartutaan ja hommat hoidetaan heti alta pois.”

Destia on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Tänä vuonna meillä on pääkumppanin rooli ja olemme erittäin sitoutuneita hyviin kesätyön periaatteisiin. (Katso periaatteet tarkemmin tästä linkistä.)

Meillä urakehitykseen kannustetaan ja siitä tehdään mahdollista. Monen polku on kulkenut kesätöistä esimerkiksi työnjohdollisiin tehtäviin. Viime vuonna vakituisiin projektijohdollisiin tehtäviin palkatuista tositoimijoista peräti 61 prosentilla oli harjoittelijatausta Destiassa.

Kesätyöhakumme on käynnissä, oletko sinä ensi kesänä yksi tositoimijoistamme? Katso avoimet paikat ja hae paikkasi infra-alan näköalapaikalle!

Maija Kuurne

HRD Manager


< Palaa takaisin