Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Destian viestintään lähettämällä sähköpostia tiedotus(at)destia.fi.  

Mestarin ohjeilla

ma 15. lokakuuta 2018 00.11.00

Destian Länsi-Suomen työmaapäällikkö Jouko Ahonen kiittää oppi-isäänsä Vesa Salmijärveä hyvistä johtamisvinkeistä.

Toissa keväänä työmaapäällikkö Jouko Ahonen palasi Destian riveihin työskenneltyään seitsemän vuotta omassa yrityksessään. Paluu kannatti: kuluneen kesän päätteeksi kesätyöntekijät valitsivat Ahosen vuoden esimieheksi.

– Se on mahtava tunnustus. Siitä minulle tulee tunne, että olen osannut tehdä työssäni ainakin joitakin tärkeitä asioita oikein, Ahonen sanoo.

Esimiehenä Ahonen pyrkii ennen kaikkea auttamaan ja neuvomaan tiiminsä jäseniä. Se korostuu erityisesti nuorten kohdalla. Koulunsa käynyt nuori joutuu infra-alalla opettelemaan työmaiden niksit arjen työn kautta.

Ahonen haluaa kiittää palkitusta johtamistyylistään työmaapäällikkö Vesa Salmijärveä. Tämä toimi Ahosen ensimmäisenä esimiehenä, kun hän opiskeluaikanaan tuli Destialle töihin. Salmijärvi antoi vastuuta, eikä hänellä koskaan ollut kiire.

– Vesalla on upea ajattelutapa: jos on ongelma, se ratkaistaan. Lisäksi hänellä on paljon kokemuksen tuomaa tietoa, jota hän auliisti jakaa muille. Se on hieno piirre hänessä.

Salmijärveä Ahonen luonnehtii insinööriksi isolla I:llä.

– Ja meidän hommissammehan se on vain kehu. Vesalla on tekninen ajattelutapa hallussaan.

Ennen kaikkea Ahonen haluaa kiittää Salmijärveä opettamastaan johtamistavasta. Ahosen mielestä erityisesti rauhallisuus on piirre, jota jokainen työtehtävästä riippumatta voisi oppia lisää.

– Vesan paineensietokyky on uskomaton. Vaikka kiire painaisi päälle ja yöunet menisivät, se ei näy työkavereille mitenkään.

Destia sosiaalisessa mediassa