Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Destian viestintään lähettämällä sähköpostia tiedotus(at)destia.fi.  

Matias Niemeläinen: "Destiassa pääsee kehittämään itseään"

to 3. toukokuuta 2018 12.02.00

Destiassa kolmatta vuotta työskentelevä Matias Niemeläinen näkee Destian tarjoavan työntekijöilleen laajoja mahdollisuuksia kehittää itseään. Matias kertoo viihtyvänsä työssään, jossa saa olla ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä.

Matias työskentelee projektipäällikkönä Destia Engineering Oy:llä, joka on Destia Oy:n vaativiin pohjarakentamisen erikoistöihin ja kalliorakentamiseen keskittyvä tytäryhtiö.

Vapaa-ajallaan paljon luonnossa liikkuvan Matiaksen työnkuva Destiassa on laaja.

– Työni tarkoituksena on laskea, tarjota ja voittaa projekteja ja vastata sen jälkeen niiden toteutuksesta, Matias avaa.

Monenlaista osaamista tarvitaan

– Olen Destiassa töissä kolmatta vuotta. Ensin työskentelin projekti-insinöörinä noin vuoden ja valmistuttuani siirryin jouhevasti projektinjohtopuolelle ja laskentaan, Matias kertoo.

Matiaksen mukaan infra-alalla tarvitaan monenlaista erikoisosaamista, minkä vuoksi Destiassa on hyvät mahdollisuudet päästä kokeilemaan erilaisia työtehtäviä. Lisäksi digitalisaatio muuttaa työskentelyä ja helpottaa työmaiden toimintaa päivittäisellä tasolla vapauttaen aikaa ajatustyöhön.

– Jos tulevaisuutta ajattelee, niin näen henkilökohtaisen kehittymisen olevan aika ykkösjuttu. Mielestäni Destiassa on selkeät mahdollisuudet kehittää itseään ja päästä siirtymään uralla aina haastavampiin töihin, Matias miettii.

Ammattitaitoinen työskentelytapa

Matias kuvailee destialaista työskentelytapaa ammattitaitoiseksi. Hänen mukaansa kollegoilta ja esimiehiltä on mahdollista oppia koko ajan uutta. Eniten Matias pitää työssään haasteiden voittamisesta ja siitä, kun ongelmia saadaan ratkottua porukalla.

– Meillä on todella dynaaminen ja aktiivinen meininki. Tässä porukassa on tosi hauska olla töissä, Matias tiivistää.

Destia sosiaalisessa mediassa